Magda Moch - opinia (1) Pan Mirosław wszystko tłumaczy, pomaga gdy coś jest niejasne. Dzięki niemu... Magda Moch Ola Wi - opinia (1) Polecam to miejsce do kupna swojego wymarzonego auta. Progesjonalna obsługa,... Ola Wi Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu auta u Pana Mirosława, bardzo szczery i... Artur
Ewa Wręczycka - opinia (1) Bardzo konkretna i miła obsługa. Samochód zgodny z oczekiwaniami. Wszystko... Ewa Wręczycka Mikołaj O. - opinia (1) 3 miesiące temu dokonałem zakupu swojego pierwszego w życiu samochodu... Mikołaj O. Marcin - opinia (1) Tego właśnie szukałem, auta przede wszystkim zgodne z opisem i stanem... Marcin Magda Banaszak - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Uzyskałam bardzo fachowe doradztwo w... Magda Banaszak Julia - opinia (1) Jakiś czas temu kupiłam auto bezwypadkowe i zadbane jak było napisane w... Julia Ola Musiał - opinia (1) Polecam tą firmę, obsługa konkretna i pomocna. Współpracą z taką firmą to... Ola Musiał Nie kupujcie aut od niego ! (1) Jak będziecie chcieli kupić auto od tego sprzedawcy bierzcie ze sobą gościa... XXX Polecam w 100% pelen profesjonalizm (1) Kupiłem Forda Mondeo z 2009 roku w idealnym stanie wizualnym i według... Michał Z pewnością Polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa, nie jak u innych handlarzy, z czystym... Marzena nie polecam (1) Kupiłem auto które według opisu nie wymagało jakiegokolwiek wkładu... Jacek Nie polecam (1) Zaplacilam zaliczke wlascicielowi komisu na forda galaxy auto mialo byc... Karolina