oszuści (2) obsulga-na poczaku przyjechalem, niby po znajomosci,niski grubasek troche... w211 Pseudo fachowcy (2) Byłem w tym zakładzie dwukrotnie różnymi autami. Jakaś tam wymiana lampy po... szczery Skandal (2) Samochód po lekkiej stłuczce, a w naprawie był ponad miesiąc. Dziwne wymówki,... Emilia
Kryński - opinia (1) Chciałbym przyłączyć się do grona zadowolonych klientów tego warsztatu.... Kryński nie polecam (1) nie polecam tego warsztatu najgorszy jaki może być nie potrafią... ma Polecam! (1) Korzystałem już kilkukrotnie z usług tego warsztatu (lakierowanie + naprawa)... Łukasz Fabia (2) Dość trudny przypadek - sklejanka OC i AC plus przegląd. Majstersztyk... jbc Polecam! (1) Pierwszy kontakt z serwisem Auto Maxi miałem w zeszłym roku - naprawa została... Łukasz pollecam super obsługa i p.Jola (2) kolega polecił mi warsztat zajefajna obsługa fachowość,solidność,terminowość... zdziho Polecam! (1) Znajomi polecili mi ten warsztat i nie zawiodłem się. Solidni i... zadowolony klient Super Warsztat (1) super warsztat i bardzo dobra usługa oraz jakość naprawy pojazdu!!!!! godny... Sebastian Godni polecenia (1) Solidni i warci polecenia. Nie można też narzekać na ceny. D. Warszat godny polecenia (1) Samochód naprawiony szybko. Nie było problemu z częściami do mojego... Krystian Cud Malina! (1) Sympatyczna obsługa, przystojny właściciel. Fachowa obsługa, dostałam auto... Judyta