Szczerze polecam (1) Panowie potrafią zadbać o auto.Za każdym razem jak odbieram kijankę, jestem... Aleksandra Polecam, pełen profesjonalizm!!! (1) Jestem Ich stałym klientem i za każdym razem odbieram samochody... Jakub W. Nie polecam (1) Pojechałem tam moim Volvo S80. Miałem założoną na dach antenę CB. Poprosiłem... klient
Warte swojej ceny (1) Trochę czasu minęło, ale obiecałam, że podzielę się opinią. Oddałam w to... Ania Bardzo dobry serwis ! (1) Skorzystalem z Myjni Lux po raz pierwszy na podstawie rekomendacji innego... Radoslaw Polecam! (2) Obsługa miła i kulturalna. Jakość wykonanych usług bez zastrzeżeń. Jestem... Rałał Zdecydowanie TAK! (1) Witam. Zdecydowanie TAK! Byłem pierwszy raz w tej myjni nowiutkim samochodem.... Przemek M 100% godne polecenia. dlaczego? (1) Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym... Krzysztof Zdecydowane NIE! (2) Myłem w styczniu u Panstwa auto, i niestety negatyw, pracownik jakajacy sie... Mariusz N Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym Klientem myjni Pana Pawła i jestem ogromnie zadowolony z... K. seat (1) Fachowość, dokładność, cierpliwość to wszystko wpłyneło na wysoką ocenę... T. Pablo - opinia (1) Miło, szybko, profesjonalnie i sprawnie. Dodatkowo, dla stałych klientów,... Pablo V50 black - opinia (1) Postanowiłem zadbać o nowonabyte auto. Pan Paweł wykonał czyszczenie i... V50 black Rewelacyjna usługa u prawdziwego pasjonata (1) Pan Paweł Łukiewski jest pasjonatem motoryzacji, który czerpie satysfakcję z... BartoszLakomiec Solidna, profesjonalna i prokliencka myjnia - polecam (1) Przeprowadzilem sie w lutym na Dębrowę i w związku z tym, że myjnia była... Marcin Serdecznie polecam. (1) Polecam Panstwu Myjnie Lux, bylem glownie wyczyscic tapicerke w moim 10... Maciej Waszczyk marek wojda - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Regularnie korzystam z tego "salonu... marek wojda osoba fizyczna - opinia (1) Obsługa rewelacyjna - pełne zainteresowanie, czyściutko, można poczekać... osoba fizyczna