kierowca z Renault - opinia (1) z myjni korzystam od lat; zawsze miła i profesjonalna obsługa kierowca z Renault Wojciech - opinia (1) Dwa dni temu oddawałem auto do myjni. Samochód perfekcyjnie umyty oraz... Wojciech Polecam (1) Moje auto nigdy nie było tak czyste! Domyty nawet klej z winiet sprzed kilku... Kierowczyni Golfika
Wszystko w jak najlepszym porzadku (1) Profesjonalnie wykonana usluga mycia auta. Bardzo sympatyczni pracownicy.... Pawel Super (1) Szybko i sprawnie. Polecam !!! Klientka Wymiana opon (1) Miła obsługa. Szybko i sprawnie! Polecam! Anna Miejsce gone polecenia (1) Myje tam auto od kilku lat. Nigdy nie było niedoróbek. Zawsze można zostawić... Marek jest ok (1) bez problemu, profesjonalnie. wygodna poczekalnia. korzystałem wielokrotnie.... maniek Polecam (1) Szczególnie z woskiem ręcznym. Na jakieś 2 - 3 miesiące spokój z brudem na... grzehoo jest super (1) zawsze mogę liczyć na szybkie i solidne mycie samochodu. Nie bez znaczenia... megane Cennik jak najbardziej zgodny z informacją (1) Regularnie wymieniam tu opony oraz korzystam z usług mycia auta - za każdym... tanuki