Piotr - ocena (2) Tragedia. Zawiodłem się na tym serwisie. Może i do drobnych napraw się... Piotr Ela - ocena (1) Usługa wykonana szybko i profesjonalnie , pan Karol okazał się bardzo pomocny... Ela E.S. - ocena (1) Sprawnie i przyzwoicie kosztowo. Korzystam zawsze ilekroć potrzebuję pomocy i... E.S.
Mietek w212 - opinia (1) Precyzyjnie spasowane mojego mietka części nawet zamienniki na które się... Mietek w212 Aleksandra - opinia (1) Ja od lat korzystam z tego serwisu i jestem zaskoczona negatywnymi opiniami.... Aleksandra Polecam (1) Audi Q7 po kolizji boku szkoda z oc .Moge polecić firme w 100% auto naprawine... A. Mąka Nie polecam (1) Obsługa straszna, klienci na wszystko długo czekają, podejście do klienta... Marek Polecam (1) Zakład kompleksowy, czynny od rana do wieczora, z dużym zapleczem, ogarnia... Skibol Ford gasł na zakrętach (1) Ford gasł na zakrętach. Już wcześniej zgłaszałem usterkę przy okazji... autor Autentic (1) Kolejny raz miałem problem z moim gofrem,problem z wirującym prądem... Gofer V4 Prawdziwy przełom! (1) Dzień dobry, to co się dzieje w tej firmie to istny przełom. Elewacja nowa,... Karol NIE POLECAM!!!! Niepoważana firma!!!!!!!!!!!! (1) Usługi nie wykonano w umówionym terminie. Po pół roku od naprawy... Aga nie polecam - CENY!!! (1) Byłem tam pierwszy raz, z polecenia koleżanki, która jest stałą klientką. Na... lj Polecam:) (1) Dużym plusem jest fachowe doradztwo i to, że na czas naprawy można wziąć auto... Paweł zadowolony klient (1) naprawde ludzie ktorzy tam pracuja to zespol fachowcow robia robote na czas... Artur wazne jest bezpieczenstwo (2) polecam tą Stacje Kontroli wszystkim którym zależy na bezpiecznym użytkowaniu... Mirek Polecam:) (1) Tanio, szybko i przede wszystkim porządnie. Obsługa wporządku spoko... Bober Polecam w 100 % (1) Poleca wszystkim !!!!! jestem bardzo zadowolona z usług jak i profesjonalnego... Dorota polecam (1) szybka i precyzyjna diagnoza niesprawności.. wcześniej byłam w 2 innych... grażyna wojno Serwis na wysokim poziomie! (1) Pierwszy raz w serwisie zagościłem przypadkiem, gdy samochód odmówił... Btko