MIRKA (1) przestrzegam przed kupnem auta uzywanego z gwarancja w tej firmie,gwarancja... DAREK Omijać z daleka (6) Nigdy w życiu nie byłem tak chamsko potraktowany i to wielokrotnie jak w tym... Tomek POSZKODOWANI przez Citroen Auto-Postek ! (1) W dniu 21.04.2016r Citroen Polska rozwiązał współpracę z panem Postkiem.... Anna
Wymarzony samochód pod choinkę (1) Dziękuję za szybkie i sprawne załatwienie wszystkich formalności łącznie z... Piotr Zielona Xsara (1) Bardzo miła obsługa, fachowe doradztwo. Naprawde zostałem mile zaskoczony... Grzegorz Profesjonalnie i rzeczowo (1) Czytając wcześniejsze wpisy zastanawiam się skąd takie wnioski są wysnuwane?... Anka c5 III (1) Serwisuje swoją C5 od samego początku w tym serwisie . Nigdy nie miałem... Rafał Przeglad Citroen C4 (1) To była moja pierwsza wizyta w tym serwisie, poprzednio jezdzilem zawsze do... Krzysztof Przegląd (1) Serwis godny polecenia. Pomimo spoznienia zostałam przyjęta przez doradcę z... Kasia serwis Postek Gdańsk (1) W tej stacji wymiana żarówek tablicy rej. to standard :(. Co wizyta to... posiadacz citroena Obsluga c4picasso po 60.000km z wymiana plynu hamulcogo (1) Obsługa mojego c4 picasso przebiegła planowo, bez niespodzianek , cena... KIEROWCA C4 PICASSO REWELACJA.... (3) Nie wiem skąd wzięły się te negatywne opinie o tym salonie... Chyba ludziom... krzysztof57 nigdy więcej!!!!! (5) Niestety ten salon nie dba o klientów a o swoj portfel. Na samochód który był... Gall Anonim Szef to tragedia...... (2) Szef tego całego burdelu ma generalnie wszystko w dupie. Spóźniają sie z... Niezadowolona klientka (...) (2) Zamówiłem w tym salonie auto - Citroen Berlingo, zostałem zapewniony przez... Gośc kupno samochodu (1) a czy jest ktoś z forumowiczów kto kupował samochód u auto postek? jak tak to... AM zakup samochodu (1) kupiłem samochód używany na gwarancji i sprawdzony DEKRA już na samym... M.O. citroen postek (1) Przyjęto ode mnie autko rano, mieli do mnie zadzwonić i poinformować o której... Bardzo zawiedziona Kupiłem C4. (1) Auto w kredycie 50/50, w chwili podpisania umowy zwiększyła się marża za... klient Uważajcie na treść zamówienia, bo do momentu wpłaty zaliczki wszyscy byli super, a potem się zaczęło......... (2) Dzisiaj jest 07.01.2014. Samochód miał być, zgodnie z zamówieniem, do... mimikaszu