Nie polecam (1) Jak już ktoś pisał...jeśli kupujesz to wejdą w d... jak masz problem,,,to TY... citroen=postek+porażka DOBRY SALON (2) w grudniu kupiłem w salonie Auto Postek Citroena C 4, transakcja przebiegła... ROBERT ostrzegam nie kupowac nowych samochodow (1) Zamowilem samochod w salonie na Zawodnikow 4 miesiace temu, nowy, wplacilem... c3
Szkoda słów (1) Niestety wyłania sie tam słoma z butów. Chcąc kupic C5 uzywaną poprosiłem o... c% serwis (1) Byłem bardzo nie zadowolony z serwisu. Mili tylko jak kupuje się samochód,... Max Ostrzegam wszystkich którzy chcą kupić nowego Citroena w tej firmie (1) Ostrzegam wszystkich którzy chcieliby nabyć samochód u tego dealera bez... Artur POLECAM ! (4) Ja lubię ich serwis mimo tragicznego parkingu ;( Jeszcze nie spotkałam się... k.k. Awaria Rextona i C4 Grand Picasso (1) Czytam te opinie i powiem jedno, mimo starszego obiektu,brak tak wytwornego... Przychodnia Jasień Fatalna obsługa!!!!!! (1) Oddałam ostatnio samochód do naprawy, która miała trwac chwilkę, przedłużyła... właściciel Miła obsługa serwisu (1) Niecały m-c temu przyjechałam ze swoią C3 gdyz samochód sie "dusił" i miałam... K. z Gdańska POLECAM (2) Fachowa i miła obsługa, wyczerpujące odpowiedzi na pytania klienta. Potrafią... zadowolony klient Szybka i fachowa pomoc (1) w zeszłym miesiącu byłem w serwisie Auto Postek bo coś zaczęło się dziać z... Mirek TRAGEDIA I DRAMAT (1) nie wiem kto pisał poniższą opinię... NAJGORSYZ SERWIS ASO w jakim pryzsyo mi... Wlasciciel Psujacego sie FRANCUZ