peugeot 307 (1) Witam. Polecam tą stację kontroli. Szybko,sprawnie i bez problemu. Nie... Monika Super diagności!!! (1) Jestem zaskoczony tak miłą i fachową obsługą na stacji diagnostycznej.... Andrzej Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna usługa i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!! Agnieszka
Polecam! (1) Polecam!! Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybko, tanio i sprawnie ,... Halina Super warsztat (1) Miła obsługa.naprawa bardzo szybka a co mnie zaskoczyło to dużo czynności... zadowolony marysia - opinia (1) poziom usług jest bardzo dobry .szybko i terminowo marysia Tylko Auto Remont! (1) Zawsze miło i profesjonalnie i brak czepiania się o drobiazgi , i tak jak... wow Polecam (2) Witam, jestem klientką stacji kontroli pojazdów od wielu już lat, Auto-Remont... Joanna Odradzam - kiepska usługa, wysoka cena (2) W tym serwisie wymieniono mi elastyczny łącznik wału napędowego. Usługa ta w... ossi AST TRANSPORT-PRZEPROWADZKI- POLECAM! (1) PRZYJECHAŁEM Z POWAŻNĄ AWARIĄ POMPY OLEJU, CZĘSCI I DORADZTWO W TRAKCIE... AST TRANSPORT Omijać szerokim łukiem (2) To prawda, że naprawiają tak, żeby do nich wrócić. Rok temu naprawiali mi... kierowca Bzdury i sztuczna opinia !!! (1) Witam!Za każdym razem korzystam z usług w tej firmie i wróciłem tylko raz z... Aero89 tomek - opinia (2) Byłem w tym warsztacie drugi raz. Po pierwszej wizycie miałem nienajlepsze... tomek naprawa szybka aczkolwiek nie bezproblemowa (2) Auto naprawione w 4 godziny.Wymiana gumy na przegubie 150zl+czesci. Wymiana... klient mark - opinia (2) Ludzie!! Odradzam stanowczo! sami piszą na stronie znają się najlepiej na... mark Tragedia! (2) Naprawa samochodów to po prostu tragedia! Z nieskomplikowaną usterką samochód... Klient Kurs kategorii C (2) Po prostu tragedia ,teoria Ok ale praktyka z Panem A. jeszcze mi się śni po... Jaca Niewarto wkładać pieniędzy (2) Z czystego serca odradzam ten ośrodek, powód bardzo prosty instktorzy... zadowolony nie polecam (1) Zgadzam sie z opinią pana , który napisał o dopisywaniu godzin.Ja także... dorota Gorąco polecam (1) GORACO POLECAM Wlasnie ukonczylam kurs prawa jazdy ,kat B i jestem bardzoo... Malgorzata Marmurowicz