Profesjonalnie (1) Polecam ten zakład z ręką na sercu. Naprawa była wykonana w systemie... Beata Paweł - opinia (1) Obsługa profesjonalna, na najwyższym poziomie. Wszystkie formalności... Paweł Polecam! (1) Przyjemna i profesjonalna obsługa. Czas oczekiwania wydłużył się głównie z... Ela
Łukasz - opinia (1) Oddałem czarną vectrę ( lakier perłowy ). Lakierowanie czterech elementów +... Łukasz Polecam Wszystkim! (1) Cofanie w zatłoczonych miejscach to moja achillesowa pięta. I tak w starciu z... Gosia WARSZTAT NA 6 (1) ZADOWOLENIE W 100% SZYBKO RZETELNIE PORZĄDNIE Nazwa warsztatu idealnie pasuje... TOMASZ dobry warsztat (1) miałem naprawiany samochód dwa razy (dwa razy bezgotówkowo). Wszystko... Janusz bardzo plecam (1) Bardzo polecam Pana Adama Łoś- gdyż obsługa jest na najwyższym poziomie;... rafał Zwierzyński Lakierowanie zderzaka (1) Od pierwszego kontaktu człowiek ma przeświadczenie, że znalazł się w bardzo... Sebastian Gorąco polecam skorzystanie z usług Auto Serwis PERFEKT Adam Łoś (1) Kierując się pozytywnymi opiniami o warsztacie Pana Adama Łoś udałem się tam... Adam NFF - opinia (1) Szybka, łatwa i przyjemna współpraca. Dawałem dość sporo lekko zniszczonych... NFF Hanna - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy muszą wybrać auto serwis. Naprawa samochodu... Hanna POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Naprawa powypadkowa wykonana szybko, sprawnie i solidnie !!!!!! Auto... bogdan poszkodowany (1) Chodź naprawa nie była wielka,cała szkoda powypadkowa zostala wykonana... Ja Polecam!!! (1) Oddałem auto w pewne ręce . Auto oddane przed czasem , doradzono mi fachowo (... Jerzy Naprawdę Perfekt (1) Fachowy i rzetelny serwis blacharsko-lakierniczy. Szczerze polecam... Wiesiu M. Grzegorz - opinia (1) Pierwszy raz korzystałem z usług blacharskich, warsztat Pana Adama polecił mi... Grzegorz Polecam !!!! (1) Oddawałem autko do wielu zakładów ale jeszcze nigdy nie zostałem tak mile... Karol Naprawdę polecam (1) Zostałem mile zaskoczony jakośią usług wykonanych w tym warsztacie. Myślę że... zadowolony klient polecam ! (1) Miła obsługa szybka naprawa i dobra cena, myślę że to wszystko czego... krzysiek