Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo wysoka jakość usług! Auto oddane z obtartymi zderzakami (z przodu i z... APK Polecam (1) Polecam jestem bardzo zadowolony. Szybko sprawnie i za naprawdę przestępną... Michalell Profesjonalnie (1) Polecam ten zakład z ręką na sercu. Naprawa była wykonana w systemie... Beata
Paweł - opinia (1) Obsługa profesjonalna, na najwyższym poziomie. Wszystkie formalności... Paweł Polecam! (1) Przyjemna i profesjonalna obsługa. Czas oczekiwania wydłużył się głównie z... Ela Łukasz - opinia (1) Oddałem czarną vectrę ( lakier perłowy ). Lakierowanie czterech elementów +... Łukasz Polecam Wszystkim! (1) Cofanie w zatłoczonych miejscach to moja achillesowa pięta. I tak w starciu z... Gosia WARSZTAT NA 6 (1) ZADOWOLENIE W 100% SZYBKO RZETELNIE PORZĄDNIE Nazwa warsztatu idealnie pasuje... TOMASZ dobry warsztat (1) miałem naprawiany samochód dwa razy (dwa razy bezgotówkowo). Wszystko... Janusz bardzo plecam (1) Bardzo polecam Pana Adama Łoś- gdyż obsługa jest na najwyższym poziomie;... rafał Zwierzyński Lakierowanie zderzaka (1) Od pierwszego kontaktu człowiek ma przeświadczenie, że znalazł się w bardzo... Sebastian Gorąco polecam skorzystanie z usług Auto Serwis PERFEKT Adam Łoś (1) Kierując się pozytywnymi opiniami o warsztacie Pana Adama Łoś udałem się tam... Adam NFF - opinia (1) Szybka, łatwa i przyjemna współpraca. Dawałem dość sporo lekko zniszczonych... NFF Hanna - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy muszą wybrać auto serwis. Naprawa samochodu... Hanna POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Naprawa powypadkowa wykonana szybko, sprawnie i solidnie !!!!!! Auto... bogdan poszkodowany (1) Chodź naprawa nie była wielka,cała szkoda powypadkowa zostala wykonana... Ja Polecam!!! (1) Oddałem auto w pewne ręce . Auto oddane przed czasem , doradzono mi fachowo (... Jerzy Naprawdę Perfekt (1) Fachowy i rzetelny serwis blacharsko-lakierniczy. Szczerze polecam... Wiesiu M. Grzegorz - opinia (1) Pierwszy raz korzystałem z usług blacharskich, warsztat Pana Adama polecił mi... Grzegorz Polecam !!!! (1) Oddawałem autko do wielu zakładów ale jeszcze nigdy nie zostałem tak mile... Karol