W pełni usatyskacjonowany (1) Przyjechałem z uszkodzeniem w zawieszeniu w Mondeo. Coś strzeliło w czasie... Leszek Niesłowność!!!! (1) Umawiam się z fachowcami na diagnostykę na konkretny dzień i godzinę i co?... Paweł (..) (1) Witam Kolegów. Ja co prawda byłem u nich z toyotą i dziwnymi piskami w... Pillo
MEGA DRODZY (...) PARTACZE!!!! (2) Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług tego pseudo warsztatu.... Mucha W KOŃCU PORZĄDNY WARSZTAT !!! (1) Mój Ford Mondeo miał problem z odpalaniem. W trzech wcześniejszych... zadowolony klient ZDZIERSTWO!!!!! GORĄCO NIE POLECAM (1) Krótko i na temat: oddałem Forda Transita 2000 rok do tego warsztatu ( po... Gdańszczanin NIEZADOWOLONY KLIENT (2) powiem krótko byłem z polecenia rozmawiali ze mną że hoho naprawiałem turbine... Piotr Omijać oszustów i drogich części (1) Omijać ludzie jak najdalej ten warsztat.Mialem probblem z hamulcem ręcznym... raffikk NIE POLECAM WARSZTATU !!!! (2) Drogi czytelniku opinii. Chciałem Cię poinformować o nie rzetelności i... GC Najlepszy serwis (1) Wymiana szczotek w rozruszniku, klocków hamulcowych,wymiana linki, naprawa... Zadowolona klientka NACIĄGACZE i OSZUŚCI!!!! (1) Jestem wstrząśnięta , właśnie odebrałam stamtąd samochód -CUDEM. Miałam do... Oszukana Nie polecam (1) 1. Serwis ABS, wymiana części, paragon na 2 komplety. Po miesiącu problem... p Nie polecam !!!! (1) Z wielu warsztatów specjalizujacych się w Fordzie wybralismy ten polecany... Nie zadowolony Klient Ja równierz nie polecam tego warsztatu (1) Mam Forda Mondeo z 2006 roku. Pojechałem do tego warsztatu aby naprawić... Łukasz