Auto - System

Instalacje gazowe

Sopot, al. Niepodległości 705/707

Paweł - opinia (1) Pan Andrzej jest bardzo dobrym fachowcem od samochodowych instalacji LPG.... Paweł Ciężki orzech do zgryzienia - zgryziony;) (1) Mój problem dotyczył Volvo XC70 2.5T z którym dwa inne warsztaty nie doszły... TomTD Polecam (1) Krótki czas oczekiwania na naprawę. Wysoka jakość oferowanych usług. Pan... Kamila
Polecam (1) Jednym słowem polecam. Gaz wstawiłem w 2015 roku. Miałem problem z odpaleniem... Rafał Bardzo dobry serwis z przystępnymi cenami (1) Szczerze polecam serwis. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i... Hydraulik Instalacja LPG naprawiona po innym warsztacie (2) W kwietniu 2016 montowałem LPG BRC w jednym z "polecanych" warsztatów w... kierowca Dobry warsztat. (2) Robiłem u nich 2 auta, opla calibrę i volvo xc 70. Nic się nie dzieje, nie... Grzegorz Pytajcie o ceny! (2) Nie polecam! Samochód samoistnie przełączał mi się z benzyny na gaz.... adam A6 (1) Audii A6. Przejechane na gazie 30000 km. Póki co wszystko ok. Instalacja... JKzB Super! (1) W dniu dzisiejszym Panowie naprawili mi instalację, której nie chcieli nawet... Kaja Kiepski montaż (1) Instalacja BRC zamontowana w 2011 roku. Dwukrotnie odpadła listwa... KL Nie polecam (1) Dziwna FIRMA. super szef, komptentny, fachowiec jakich mało. NATOMIAST... mikołaj Szczerze POLECAM!!! (1) Nie mogłem sobie poradzić z instalacją i wizyty kilku "gazowników" generowały... DarekGSP Dobra fachowa obsługa - polecam (1) Dobra instalacja systemu zasilania LPG. Dobra, rzetelna i fachowa obsługa... Piotr Bardzo dobra jakość i fachowość w przystępnej cenie. (1) Moja kolejna instalacja w tej firmie. Fachowość i kompetencja dopasowana do... Mariusz Niestety nie polecam (1) Kiedyś myślałem, że mam dobrze założoną instalację ale od kiedy zacząłem się... Mr. Element Uwaga na ceny!!!! 400% więcej niż u innych (1) Z usług firmy Auto-System korzystałem w sierpniu. W instalacji zdiagnozowano... marcin Jak inni sobie nie radzą to jedź tam (1) Dziś byłem tam po raz kolejny tym razem po wizycie u gazowników w gdańsku... Zbyszek Raczej nie polecam (2) Niedawno założyłem instalację do auta, instalacja jak na razie sprawuje się... Mateusz szybka pomoc (1) co tu tużo pisać dziekuje fachowcowi oraz całej firmie AUTO-SYSTEM za szybką... Karol