Super (1) Jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć to dobrze trafił! Najlepsza szkoła w... Marta Tragedia!!! (1) Chodziłam do auto szkoły kilka lat temu. Instruktor na 1 jeździe kazał mi... Myszunia Szkoła dla tych, którzy chcą nauczyc się jeździć, a nie "mieć" prawo jazdy (1) Jestem zszokowana wszystkimi niepochlebnymi opiniami na temat Auto-Szkoły. Z... Agnieszka B.
ODRADZAM-POPROSTU MASAKRA!!!! (1) WITAM!! LUDZIE !!!nie idźcie do tej szkoły!!!! jeździłam tam i ogólnie mogę... wiki :) (1) Egzamin zdałam za drugim razem :) co prawda nie robilam kursu w Auto Szkole,... Sonia dno (1) Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i... Miki Tragedia (1) Potwierdzam że pan sz. się za bardzo nie nadaje do nauczania. Uczęszczałem... Wołkins Po prostu cham... (1) Pan Sz.jest po prostu najwiekszym chamem jakiego w zyciu spotkalem. Jesli... Tadeusz Oskar Z. O co chodzi...? (1) tu sa jakies stare i wymyslone opinie. W tej szkole pracuja normalni ludzi... siwa Pan Andrzej jest super (1) Po prostu... wykupiłem tam dwie jazdy z panem Andrzejem i on jest super :D Studi