Auto Szyby ADAN

Warsztaty samochodowe

Sopot, Władysława IV 21

Polecam (1) Kiedyś mama była ze swoim samochodem, później chrzestna no i teraz ja.... Marcin Pełen profesjonalizm (3) Skorzystałem dzisiaj z usług tego zakładu, pojechałem w ciemno patrząc tylko... Patryk Najwyzsza ocena to i tak za malo! (1) Warsztat p. Adama wybralam po ocenach w katalogu firm. Nie byly przesadzone.... Kararzyna
Usuwanie folii przyciemniającej z szyb (1) Przystępna cena, wyczerpująca informacja techniczna oraz dobrze wykonana... Jarek Polecam (1) Rzetelnie i fachowo wykonana usługa naprawy szyby a przy tym wszystkim... PiotrM Gorąco polecam! (1) Najperw myślalem: "tak duża ilość szóstek - tu coś nie tak :) " Ale kiedy... Andrey naprawa szyby trójmiasto, naprawa szyby sopot (1) Profesjonalne podejście / doradztwo miałem ubytek . "bycze oko" teraz nikt... Mariusz_Prezez user - opinia (1) Naprawa odprysku. Trafiłem przypadkiem z polecenia car-glass. Jakość super.... user Fachowo i solidnie ! (1) Korzystalem niedawno z uslug firmy ADAN montujac czujniki parkowania do mojej... Radoslaw Polerowanie przednich reflektorow Saab 9-3 (1) Zdecydowanie polecam! Uczciwy i sympatyczny właściciel. W 2h wszystko już... kbronx Szyba panoramiczna (1) Polecam każdemu wykonanie usługi w tym warsztacie.Byłem już zrezygnowany, na... Ryszard Polerowanie reflektorów - polecam ten zakład (1) Od właściciela tego zakładu powinni inni się uczyć: - profesjonalne podejście... Mariusz - Audi A3 8L Polerowanie lamp (1) Miałem polerowane przednie reflektory. wykonanie , obsługa ikontakt z... zielony passat Bardzo profesjonalnie i TANIO. Bez naciągania. (1) Wymieniałem szybę - znacznie taniej inż w bardzo popularnych sieciówkach. Do... Emil Dobra robota (1) Fachowość, miła obsługa, dobra jakość i przystępna cena . POLECAM ZbyszekM Super profesjonalizm (1) Miałam zarysowane szyby przez feralną skrobaczkę do szyb. Dzięki polaryzacji... Joanna Górska FIRMA GODNA POLECENIA (1) Polecam wszystkim. Dzisiaj spolerowałem w tej firmie szybę i naprawdę efekt... Zenon Bardzo dobry fachowiec (1) W kilku miejscach na przedniej szybie miałem drobne rysy. W dwóch innych... mateusz pełen profesjonalizm (1) kolejny raz dostałem kamieniem w szybe i Pan Borowski w perfekcyjny sposób mi... Wojciech Tanio i profesjonalnie - jednak tak można! (1) Jestem bardzo zadowolony! Naprawa przedniej szyby po uderzeniu kamieniem... Andrzej