Auto komis New Car

Giełdy i komisy

Gdańsk, Warszawska 18

zakup auta (1) kupiłem audi i narazie jest ok. Formalnosci bardzo szybko andrzej Szkoda słów !!! (3) Kupiłam z mężem auto z tego komisu. Mimo zapewnien ze jest bezwypadkowe... JK Nie polecam (2) Nie polecam, po tygodniu od zakupu okazało się, że istalacja gazowa wymaga... Klient
zadowolony klient (1) Formalności załatwione w trybie szybkim, na czym mi szczególnie zależało w... Andrzej Rozczarowani (1) Zajechalismy tam w dniu dzisiejszym z zamiarem kupna auta. Wysiadajac z auta... kubus39 jest dobrze!!! (1) piękne C5 automat, 163 km, z 2010r. - minęło 7 miesięcy. 8 tysięcy i cały... leszek k. Hunday Tucson (1) Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Miałem już wcześniej... Marek NIE, NIE i jeszcze raz NIE (4) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares Nie kupujcie!!! (2) Radzę wszystkim, żeby nie kupowali w tym komisie samochodu! Nie wiadomo, co w... NIEZADOWOLONY KLIENT ODRADZAM (2) Kupiłam w tym komisie małe autko z jednym kluczykiem, oczywiście zapewnienia... ELA przekręcone liczniki na maxxxxxxxa !! (2) Auta u końca żywota swoich możliwości - wymyte , wypachnione i z walniętym do... tępić oszustów !! NIE, NIE i jeszcze raz NIE (1) Na dzień dobry 1,5tysiąca u mechanika, głównie za sprzęgło, którego Panowie... Whocares Mazda (1) Zdecydowanie polecam bardzo profesjonalna obsługa szczególnie podziękowania... zadowolony nabywca Zakup Saaba (1) Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut znalazłem godną zainteresowania ofertę... Wojtek z Gdyni komis ok auto jezdzi (1) komis ok auto jezdzi endriu STANOWCZO ODRADZAM (1) Kupiłem od nich auto i zamiast cieszyć sie z jazdy wymarzonym autem to muszę... wk****ony O D R A D Z A M ! ! ! (2) Samochód którego NA SZCZĘŚCIE NIE KUPIŁEM OPEL ASTRA. Tak zachwalany przez... Marcel Jestem zaskoczony i to pozytywnie (1) Szczerze mówiąc nigdy nie miałem zaufania do komisów samochodowych. Jednak w... Adam z Gdańska zakup opla corsa rok produkcji 2006r. (1) BARDZO DUŻY POZYTYW!!! Jako laik w zakresie motoryzacji bardzo sobie ceniłam... KOBIETA/OPEL wbrew opini o komisach zdecydowanie polecam !!! (1) kupiłem na tym komisie we wrześniu opel astra 1.9 diesel i jestem bardzo... MIRON