Auto na Gaz

Instalacje gazowe

Gdynia, Olgierda 22

godny polecenia (1) Byłem bardzo mile zaskoczony jakością obsługi, fachowością i doradztwem w... malipiotr opinia (1) Znakomita obsluga znaja się na rzeczy u mechanikow auto było 2 tygodnie u... zdzislaw Dobra robota (1) Polonez 1,6 Vectra 1,8 Omega 2,0 Kolejne auto też tu zamontuję. Solidne i... Olek
Bez fuszery (1) Bardzo dobry serwis - szybko, fachowo, bez naciągania. Co się okazało... R Igor - opinia (2) Dobrzy fachowcy zbyt wygórowana cena. Bardzo miła obsługa natomiast cena jak... Igor Dobrzy fachowcy (1) 135 tysiecy km bez zadnych uwag, idealna praca, zestrojenie, montaż.... Michal 7lat i tylko przeglądy okresowa - i dalej wszystko działa (1) 120tyś kilometrów i wszystko nadal działa .Co do jakości montażu żadnych... olek mogłoby być lepiej (1) Gaz montowałem parę m-cy temu. Zdecydowałem się na instalację z górnej półki... Moskito Mazda CX 7 (1) Zamontowałem instalacje do samochodu z bezposrednim wtryskiem paliwa chociaz... Daniel Andrelczyk Janek - opinia (1) Zachęcony opiniami z tego forum pojechałem w celu wymiany filtra gazu. Cena... Janek Tylko do nich (1) Wszystkim bardzo gorąco i z czystym sumieniem polecam warsztat instalacji LPG... thomski Najlepszy warsztat LPG w 3mieście! (1) Panowie z Olgierda to prawdziwi fachowcy. Z dużym zaangażowaniem podchodzą do... piki Wypas (1) Zanim zdecydowałem się na LPG nasłuchałem się różnych negatywnych opinii na... Olsen Polecam! (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... Robert polecam (1) zdecydowanie polecam ten warsztat,panowie poprawili to co zepsul inny... marek