CAR-GLASS Szyby samochodowe

Szyby samochodowe

Gdańsk, Jana Kochanpowskiego 130K

SCANIA (1) Zadzwoniłem, umówiłem się, Panowie z firmy przyjechali do mnie natychmiast.... Mirosław Gleba Bardzo sprawnie (1) Dziś zrobiłem szybe przednia w VW. Od telefonu do wstawienia 4h : 1.... Tomek bajka (1) dzwonisz, ustalasz co chcesz, umawiasz godzine, placisz i jedziesz, od czasu... Patryk
Szybko, miło i konkretnie (1) Rano telefon i ustalenie godziny uslugi. Mile zaskoczenie, co do ceny za... klient osła e36 - opinia (1) Szybko sprawnie i co ważne tanio. ... Polecam w 100% e36 zdecydowanie polecam (1) usługa wykonana solidnie, szybko i co ważne w bardzo dobrej cenie. jeśli będę... kolejny zadowolony klient Godne polecenia (1) Bezproblemowy kontakt, szybka realizacji uslugi, szyby dobrej jakości, mogę z... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) Szybkoi bez zarzutów. Polecam wszystkim tym, którym zależy na sprawnej i... Aleksandra Seicento (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa, szyba do fiacika była na miejscu od razu po... Krzysiek Polecam (1) Chyba w życiu nie spotkałam się z tak przemiłą obsługą. Szybko, solidnie,... Beata Gorąco polecam (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie, do tego konkurencyjne ceny. Po... Ania POLECAM (1) Wymieniałem szybę u Państwa i jestem bardzo zadowolony. Ten warsztat polecił... Skodziarz wymiana przedniej szyby (1) bardzo sprawna i szybka wymiana,miła obsługa,pełen profesjonalizm,gorąco polecam Michał L Pozytywne wrażenia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę, pierwszy raz zdarzyła mi się... Marek Pozytyw (1) Fachowa obsługa, pelen profesjonalizm, godni polecenia, jestem zadowolony DobryKrzys polecam (1) wysokiej jakości szyby firmy pilkington , przystępne ceny, fachowa obsługa Mateusz Polecam (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa, jestem bardzo zadowolony, polecam Cholweka Profesjonalna firma ! Polecam wszystkim. (1) Pękła mi szybka, szukałem w internecie jakiejś firmy, która się tym zajmuje i... Andrzej POLECAM (1) POLECAM Daniel Opel Vectra B (1) Szyba została wymieniona bardzo szybko. Mają praktycznie szyby do wszystkich... Krzysztof