CAR-GLASS Szyby samochodowe

Szyby samochodowe

Gdańsk, Jana Kochanpowskiego 130K

Polecam (1) Jakość obsługi na najwyższym poziomie. Miło bardzo kulturalnie i uprzejmie.... PanRobert Szybka czołowa- mazda (1) Rzetelne podejście do klienta Pełen profesjonalizm. Miła obsługa. Ocena 6... Dawin Szyba audi a6 c5 (1) Pełna profesjonalka,czas oczekiwania około 3h😊cena najniższa w... KREFCIK
szyba czołowa Opel corsa (1) Szybka i sprawna wymiana szyby czołowej. W dodatku cena również nie była... Kaśka Bardzo polecam (1) Bardzo szybko, bardzo dobrze i co ważne, bardzo tanio. W innych warsztatach... Piotr BMW X3 (1) Szczerze polecam tych Panów. Pomimo tego, że warsztat na pierwszy rzut oka na... Adam Polecam !!!! (1) Panowie z Car-Glass szybko uporali się z wymianą szyby czołowej , a to... Karol Polecam! (1) Ekspresowa obsluga. Profesjonalne podejście do klienta! Ewa Polecam! (1) Polecam! Fachowa obługa, ekspresowa wymiana szyby i przystępna cena. Ada Pełen profesjonalizm! (1) Fachowa i uczciwa obsługa - co szczegolnie wazne dla kobiety.. Serdecznie... Ewelina Szybka wymiana (1) Szybka profesjonalna wymiana szyby za przystępną cene. Jak najbardziej... Audi Szybko i profesjonalnie. (1) Miałem luźną szybę w samochodzie, zadzwoniłem, umówiłem się i praktycznie w... Tomek Bardzo polecam (1) Poszło szybko i sprawnie. Polecam każdemu, kto ma problem z szybą. Marek Troszkę więcej dbałości !! (1) Szyba wymieniona poprawanie , dobry kontakt telefoniczny ,ale.... Jednak jest... Asterix Bardzo szybka wymiana (1) Zadzwoniłem, umówiłem się wymiana przedniej szyby w 2 godziny , panowie... Adam Wymiana szyby (1) W czwartek kamień uderzył mi w szybę, zaczęła pękać. Fachowa obsługa w... Karol SIMS polecam (1) usługa została wykonana na czas, profesjonalne podejście do klienta, wysoka... Mateusz POLECAM (1) SERDECZNIE POLECAM. Widac Panowie znaja sie na swojej robocie. Lukasz Pełen Profesjonalizm (1) Pragnę polecić firmę za elastyczność w podejściu do klienta. Tuż przed... Łukasz Miejsce godne polecenia! (1) Wymianę szyby zalatwiłem błyskawicznie. Jeden telefon, na następny dzień... Bartek