Naprawa zawieszenia (2) Solidna diagnoza, poprawna naprawa bez naciagania na niepotrzebne koszty.... Piotr Polecam Auto-Fit (1) Jestem klientem serwisu samochodowego Auto-Fit od 15 lat i jeszcze nigdy się... Kriss przeglad (1) facet dopisal mi na przegladzie 10tys km wiecej w cepiku, wiec wyglada jakbym... lipa
instalacja gazowa LPG, wymiana opon (1) Warsztat godny polecenia, szybka solidna diagnostyka, wykrycie wycieków,... Chrysler Crossfire Żadna rewelacja , nic specjalnego , nie polecam . (1) Wymiana opon trwała 3 razy dłużej niż w każdym innym punkcie wymiany opon. Do... Staszko Siemaszko Ładna otoczka, reszta beznadziejna !!!! (2) Salon ładny z zewnątrz, poczekalnia ładna cała otoczka bardzo sympatyczna ale... Antek Tacy mili Panowie :) jeszcze nigdy nie czułam się tak luksusowo (1) Super miejsce. Dziś akurat z gruponem miałam robioną klimatyzację, dokupiłam... Krysia groupon - zadowolony (1) Wykupilem w Autofit wymiane opon z grouponem jestem bardzo zadowolony szybko... Ryszard Nie polecam. (2) Wykupiłem w tym roku w grouponie wymianę opon z wyważaniem. Ponieważ... PAO Piątka z plusem! Bardzo miła obsługa, nigdy nie lubiłam jeździć na przeglądy, bo wiadomo kobieta... tutaj przemiło, fachowo i (1) Piątka z plusem! Bardzo miła obsługa, nigdy nie lubiłam jeździć na przeglądy,... DagmaraIl ZADOWOLONY (1) Było szybko,sprawnie i na temat.Z usług korzystałem drugi raz , poraz... Remik super warsztat, polecam każdemu kto chce szybko i dobrze naprawić auto (1) super naprawa, polecam każdemu kto chce szybko i dobrze naprawić auto.... Migdalski Mi - opinia (1) Bardzo nie polecam! Kompletny brak fachu, wiedzy i do tego dwie lewe rece u... Mi super warsztat (1) mila obsluga super mechanicy. poczekalnia kawka herbatka wszystko ok osip Nie polecam (1) niestety nie jest to rzetelny warsztat. Naprawa czegokolwiek bez popsucia... Gynianin jest ok (2) Ja jestem zadowolony z obsługi.Nie mają wygórowanych cen i sprawnie u nich... Klient W porządku (1) ja uważam ,że sa porządku,Zadowolny jestem,miła obsługa,kawka ciasteczko w... Damian MAGDALENA W. - opinia (1) Byłam w sobotę na przeglądzie ( przegląd za darmo ) Jestem bardzo zadowolona,... MAGDALENA W. kiepsko (1) samochód stał tam dwa razy, po pierwszej naprawie zaczęły się problemy z... gdynianin OK (1) Używany samochód, który nabyłam dzięki pomocy Autofit, jest w doskonałym... Lewandowska