AutoLux

Wypożyczalnie samochodów

Gdańsk, Rubinowa 9/15

Polecam w 100% (1) Wypozyczam z AutoLux od 2 lat auta. jestem bardzo zadowolony z servisu,... Bogey Lipski polecam (1) korzystam z tej wypożyczalni od kilku lat . samochody nowe i w przystepnych... Edyta Very good service (1) We traveled from the USA and needed to rent-a-car for our visit while in... Ela Rigsby
Warte polecenia (1) Rzadko pisze oceny ale tutaj aż się prosi. Obsługa bardzo profesjonalna,... Slawek AUTO-LUX (1) Wypozyczam samochody z tej firmy od dluzszego czasu.Obsluga... Mariusz Oslo Zadowlony z usług (1) Korzystałem z usług AUTOLUX kilka razy i jak zawsze jestem zadowolony.... Mieczysław Michał - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa,samochody zgodne z opisem na... Michał Nareszcie porządna wypożyczalnia (2) Chciałem polecic innym wypożyczalnie Autolux. Poza przemiła Panią która mnie... Kamil Zadowolony (1) Z czystym sercem moge polecić wypożyczalnia Autolux. Wypożyczenie auta pełen... Mika Godne polecenie (1) Zgodnie z opisem auta nowe i w idealnym stanie. Bardzo miła obsługa,... Marcin