Nie polecam! (1) Usługodawca nieprawidłowo zdiagnozował uszkodzenie pojazdu. Dodatkowo wiedząc... Dominik Demetraki Opony kupno (2) Nie polecam.. opony z 2009 roku, kto sprzedaje opony, które leżały 7 lat ??... Maluch Polecam wszystkim! (1) Jak najbardziej polecam. zostałam obsłużona ekspresowo bo w 8 minut. Panowie... Kobieta
nie polecam (2) nie polecam tego warsztatu.nie miła obsługa i lekceważenie klienta.cena nie... natalia ten warsztat to jakaś pomyłka (1) Negatywne opinie jak najbardziej obiektywne . Kombinatorzy i tyle .Brak... Jarek Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim. Korzystam już od 3 lat z usług Autodromu.... SOPOT Miły i rzetelny Pan Kierownik (1) Polecam kontakt z Panem Kierownikiem. Konkretny i rzeczowy człowiek. Paweł Polecam (1) Mam łącznie 3 pojazdy. Od kilku lat jeżdżę do autodromu i zawsze byłem... Marcin TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA!! (1) Rekomenduje wszystkim posiadaczom pojazdów by omijać ten zakład szerokim... Piotr Sopocki - opinia (3) Zdecydowanie odradzam! Sprawdzili w moim aucie zawieszenie i stwierdzili do... Sopocki OMIJAĆ (1) USŁUGA DOTYCZYŁA WYMIANY KÓŁ I ODDANIA NA PRZECHOWYWANIE WŁĄSNYCH NA OKRES... Marko Profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalny zaklad. Polecam kazdemu kto planuje w najblizszym czasie... Adam Fachowcy??? (1) Bezpośrednio po skorzystaniu z usługi wymiany opon na zimowe byłam całkiem... Izabela wymiana kół (2) Po raz pierwszy i zapewne ostatni skorzystałam z usług tego zakładu. W... Celina Szybko, fachowo, profesjonalnie (1) Gdybym ulegała złośliwym opiniom, nie pojechałabym do tego zakładu. Jednak... Ewa Paulina - opinia (1) Szczególnie polecam, jeżeli chcesz, aby: - w twoim aucie grzebali... Paulina Jak za PRL (1) Witam jeżeli chcesz się przenieść w czasie - warto podjechać - jeżeli ni ma... Baki