; )) (1) Przygoda z Prawem Jazdy dla każdego jest wielkim przeżyciem, każdy chce się... Adrian Ośrodek godny polecenia (2) Jeśli zależy ci na pozytywnym zdaniu egzaminu - a tym bardziej z wiedzą... Przemas POLECAM! (1) Po pierwszej nieudanej próbie, za drugim razem się udało! ;) wszystko... Kinga R.
Szymon Malinowski - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy!! Pan Marian robi bardzo dobre wrażenie już na... Szymon Malinowski Serdecznie polecam każdemu (1) Bardzo profesjonalne podejście instruktora - Pana Mariana. Ogromna... Brygida Manikowska Autogryf naprawdę najlepszy!!! (1) Serdeczne Dzięki dla Oli i Mariana!!! Z Olą jeździłam na placu a z Marianem... Ewa Nie ma lepszego OSK !!! POLECAM! (1) 12.03.10, dzięki Autogryfowi po raz pierwszy i ostatni wyjechałam z PORD`u... Justyna K. AUTOGRF NAJLEPSZY!!! (1) Dzisiaj zdałam prawo jazdy za 2 podejściem!!! :D Jeszcze jestem w szoku, ale... Asia - Borcz polecam autogryf (1) ..jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu..teorii uczyl mnie pan Marian,a... MONIKA N Gorąco Polecam OSK Autogryf!!! (1) Solidne przygotowanie do egzaminu, bardzo dobrze tłumaczone różne sytuacje na... Tomek M. zdałem ;] (1) polecam wszystkim co mają zamiar zdawać prawko. zdałem za pierwszym razem i... Seweryn Dawid Górski - opinia (1) Właśnie dzisiaj godzinę temu zdałem za pierwszym razem, jeszcze jestem w... Dawid Górski Zastanawiasz się nad szkołą Wybierz AUTOGRYF (1) Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony czułem się i... Adam Zarach Ela M. - opinia (1) Witam Gorąco polecam szkołę AutoGryf , bardzo miła atmosfera zajęcia... Ela M. Autogryf jest SUPER!!! (1) Polecam wszystkim którzy chcą się dobrze i w krótkim czasie prowadzić... Dawid A Polecam (1) Trochę zamieszania ze sprawami organizacyjnymi, niezbyt odpowiadający mi... Asia Dziękuje (1) Egzamin zdałam za drugim razem . Jestem bardzo zadowolona z kursu. Szkoła... Żaneta Warto zawitać w tej szkole :) (1) Witam. Moim zdaniem szkoła jest bardzo dobra i każdy powinien przekonać się... Żaneta Gorąco polecam !!! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Miła atmosfera na... Adam Golnau Gorąco Polecam OSK Autogryf!!! (1) Jeżeli ktoś chce naprawdę dobrze przygotować się nie tylko do egzaminu, ale... Adam Kowalewski