Amelia - opinia (1) Pan Marian bardzo kompetentny,sumienny i cierpliwy. Dobrze przygotowuje do... Amelia Najlepsze OSK w Żukowie (1) Polecam z całego serca! Pan Marian jest najlepszym instruktorem i wykładowcą :) Gosia Polecam (1) Witam instruktor Marian szczerze uczy od serca i bardzo dobrze zdałem za... Patryk
:) (1) Bardzo Polecam , egzamin zdałam za pierwszym razem :) Pan Marian cierpliwy i... Aga Szczerze polecam (1) Polecam naukę w OSK Autogryf. Wyklady prowadzone są w bardzo miłej... Łukasz Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam. Pan Marian jest świetnym wykładowcą jak i zarówno... Aleksandra Polecam! (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Autogryf w Żukowie. Pełen... Iza Polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam ośrodek szkolenia "Auto gryf". Bardzo profesjonalne i... Roksi Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców :) (1) Goraco polecam !! Najlepszy instruktor ;) Dawid Szczerze polecam ! (1) Szczerze polecam Autogryf Żukowo ! Najlepszy instruktor i szkoła :D Agata Szczerze polecam (1) Gorąco polecam! Bardzo profesjonalny ośrodek, nie ma problemu z dostosowaniem... Wojciech Serdecznie polecam Autogryf Żukowo !! (1) Pełen profesjonalizm oraz świetna atmosfera podczas zarówno jazd jak i... Marta Najlepszy Instruktor! (3) Zdałem za pierwszym, chociaż w ogóle nie sadziłem, że dam radę. Jak... Marcin Światoszek Gorąco Polecam Szkołę jazdy "AUTOGRYF" (1) Poziom szkoły jazdy jaką oferuje nam Pan Marian i jego "AutoGryf" jest... Mateusz Pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie polecam szkołę Pana Mariana. Pan Marian to wybitny fachowiec który... Bartek Pełen profesjonalizm! (1) Po zakończonym kursie, na dodatek pomyślnie, co było moim celem, mogę... Angelika Formela Autogryf (1) Polecam.! Najlepsza szkoła na pomorzu. Pan Marian prawdziwy fachowiec. :) E Rewelacja (1) Serdecznie polecam OSK Autogryf. Ciekawe wykłady, niestresująca atmosfera... Anna Dargacz Rodzinna atmosfera (1) W sumie to w życiu nie spotkałam tak inteligentnego Człowieka.Pan Marian... dzela Szkoła na 6 ! (1) Polecam wszystkim nie zdecydowanym przyszłym kierowcą. Jeśli komuś zależy na... Dominika