WKOŃCU!! (1) Tylko dzięki tej szkole,dzięki panu Marianowi WKOŃCU udało mi się zdać!! to... Olka Kursant - opinia (1) Polecam, zdałem za 2razem. Bardzo dobrze przywiazuje nauke na teori. Kursant Polecam (1) Zdałam za 3 razem. Na zajęciach panowała miła atmosfera i wszystkie... Natalia
POLECAM (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, Michalina Ada G - opinia (1) Szok od wczoraj jestem uczestnikiem ruch drogowego jako KIEROWCA!!!! Po... Ada G POLECAM (1) Polecam! uczęszczałam na kurs nauki jazdy do Autogryfu i jestem z tego... Karolina POLECAM :) (1) Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić AUTOGRYF. Podziękowania dla Pana... Magda R. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Nie wierze w to co się stało Zdałam za pierwszym razem i zasługą tego jest... Monika P To najlepszy wybór, POLECAM !!AUTOGRYF (1) Bardzo dobra szkoła ! Nauka od podstaw wiedzy teoretycznej jak i jazdy... Mirek Polecam! (1) Zdałam za pierwszym razem, więc to już mówi samo za siebie. Bardzo fajnie... Karolina FREJ-owa OPINIA :) (1) Cóż by tu wiele pisać...oczywiste,że ta szkoła jazdy jest NAJLEPSZA! Zdałam... FREJ-owa Polecam !. (2) Dzisiaj zdałam egzamin za PIERWSZYM razem !. Teoria przeprowadzona została w... Madzia Dawid - opinia (1) Zdałem z 2 razem, więc co tu dużo pisać, a to wszystko dzięki p.Marianowi... Dawid POLECAM!!!! (1) WITAM. CHCIAŁBYM BARDZO POLECIĆ WSZYSTKIM TĄ SZKOŁE. ZAJĘCIA BYŁY PROWADZONE... MICHAŁ Polecam ! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu w przyjemnej atmosferze. Przemiła... Irena Wilkowska NEGATYW (7) Zdałem za 3 więc nie najgorzej .Więc tak teoria prowadzona w bardzo... Łukasz.W Bardzo polecam! (1) Jak w nagłówku, bardzo polecam szkołę jazdy AUTOGRYF z Żukowa. Zanim trafiłem... Konrad J Polecam najlepszą szkołę jazdy :) (1) Dzięki Panu Marianowi i przede wszystkim dzięki Pani Patrycji zdałam za... Kinga Gorąco polecam!;D (1) Zdałam za pierwszym;D I myślę, że jest to wystarczający dowód na to, że jest... Anita K. POZYTYWNY ;) (1) Jak dla mnie bomba. Zdałem za drugim razem. Pan Marian to przemiły człowiek... Artur R.