Najlepsza Szkoła BARDZO POLECAM !! (1) Polecam tą szkołę ponieważ jest tam bardzo dobre nauczanie. Najbardziej... Patryk Polecamy ! :) (1) Gorąco polecamy Najlepszą szkołę jazdy "Autogryf" . Dzięki bardzo cennym... Piotr i Paweł Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z tej szkoly jazdy , wysoki poziom nauczania i... Szymon
Gorąco Polecam!!!! (1) Gorąco Polecam. Bardzo ciekawe i pouczające materiały, jak i same wykłady.... Michał juliaa - opinia (1) Gorąco polecam. Ciekawe wykłady teoretyczne, indywidualne podejście... juliaa . (1) Wykłady prowadzone w bardzo ciekawy sposób. Nie ma mowy o nudzie. Miła... Paulina Magda - opinia (1) Gorąco polecam Autogryf. Pan Marian potrafi bardzo dobrze wyszkolić :) Magda Polecam! (1) Naukę z Panem Marianem będę wspominać bardzo miło. Wykłady są bardzo ciekawe,... Ola Polecam!!! (1) Polecam bardzo ta szkołę jazdy. Można dowiedzieć się dużo informacji,... Malwina !!! (1) Gorąco POLECAM!!! Swietna nauka z swietnym Instruktorem w znakomitej... Kinga Bardzo polecam ! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Miła atmosfera, dużo przydatnych informacji i... Krystian S. POLECAM! (1) Ośrodek szkolenia godny polecenia! Dokładnie, konkretnie i są rezultaty, bo... Klaudia Polecam (1) Bardzo polecam ośrodek nauki jazdy ;) , wyklady prowadzone bardzo... Angelika Gorąco polecam OSK AUTOGRYF! (1) Szybko, przyjemnie i bardzo rzeczowo. Serdeczne podziękowania dla Pana... Andrzej Autogryf = Przepis na sukces (1) Bardzo polecam szkołę Autogryf. Wykłady przebiegają w bardzo przyjemnej... Dorota Zdane bez problemu :) ! (1) Dziękuje panu Marianowi za solidne przygotowanie mnie do egzaminu no i... Seba Natalia - opinia (1) Gorąco polecam szkołę jazdy "AUTOGRYF" !! :) Bardzo ciekawie i zrozumiale... Natalia Polecam ! :) Zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy !!! (1) Z ręką na sercu mogę polecić OSK "Autogryf"! Zajęcia teoretyczne... Ania Polecam;) (1) Gorąco polecam szkołę Autogryf! Bardzo miła atmosfera, profesjonalne... Krystian SUKCES :-) !!!!! (1) JESTEM KIEROWCĄ - HURRAAA... :-) !!!!! Szczerze - z całego serca polecam... Kajetan K.