Polecam! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób i... Marlena Polecam Autogryf (1) Dzięki Panu Marianowi zdałam za pierwszym razem. ;)))) Pan Marian ma... Magdalena Szwaba Polecam. (1) Dzięki szkole Autogryf i p.Marianowi udało mi się zdać egzamin za drugim... Karolina S.
Pozytywne. :) - opinia (1) Zdalam za 3 razem :) nauka i jazdy z P. Marianem byly bardzo dobrze... Pozytywne. :) Paulina ; ) - opinia (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy. Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne... Paulina ; ) Polecam ! (1) Zdałyśmy razem za 4 razem ;) Na kursach atmosfera była zabawna . Pan Marian... Kingolocik & Kasia POZYTYW (1) Szkoła szczególnie warta polecenia przez bardzo miłą atmosferę prowadzonych... Karolina Polecam ! (1) Wszystkim polecam tą szkołę , trafiłam tam dzięki pozytywną opinią w... Monika Zdałam naprawdę polecam! (1) Polecam dlaczego ... ? Proste nauka, rozmowy, pytanie w czym jest problem,... Emilia H. POZYTYWNA (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całego kursu, zdałem za drugim razem,... karol lis Polecam OSK Autogryf (1) Bardzo polecam naukę prawa jazdy w szkole Autogryf. Pan Marian jest... Natalia Mądra !!POLECAM!!! (1) Co tu dużo pisać zdałem za pierwszym razem ^^ . Serdecznie polecam szkołę... Arek.W Polecam ! (1) Naprawdę gorąco polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne prowadzenie teorii... Magda Joanna.K (1) Witam gorąco!:) Wielkie podziękowania dla pana Mariana za tak solidne i... aska Gorąco polecam!!! ;) (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo... Mateusz Wencel Naprawdę POLECAM!!! (1) Na początku bardzo serdecznie jeszcze raz dziękuje !! :P Zdałem za pierwszym... Jakub PROFESJONALNE PODEJŚCIE, ŚWIETNA ATMOSFERA ;)) (1) Z całego serca polecam naukę na prawko z Autogryfem :)Choć na kurs chidziłam... Karolina Anna mężatka :) Bardzo gorąco polecam !! (1) Bardzo dobra szkoła ! Nauka od podstaw wiedzy teoretycznej jak i jazdy. Dobra... Piotr Bejrowski Gorąco i z czystym sumieniem polecam! (1) Świetne podejście do całego kursu. Nauka bycia kierowcą, problemów, zagrożeń... Piotr Zarzycki POLECAM OSK AUTOGRYF- JEST BEZKONKURENCYJNY ! :) (1) Witam ! Już po pierwszym spotkaniu wiedziałam że dokonałam najlepszego wyboru... Paulina Grzybowska