POLECAM.!!!! (1) Witam. Chciałbym się podzielić z wami moją opinia na temat szkoły nauki... Sebastian Polecam :) (1) Wspaniała atmosfera na kursach i indywidualne podejście Pana Mariana do... Kasia Zarach POLECAM W 100% KURSANT (1) Witam. Polecam w 100% szkołę Autogryf w Żukowie , wszystko na wysokim... Mariusz
POLECAM !!! (1) Bardzo dobra szkoła , miła atmosfera na kursie z teorii oraz z praktyki ,... Oliwia Edyta - opinia (1) Polecam szkołę Autogryf. Indywidualne podejście do kursanta bardzo ułatwia... Edyta . (1) Bardzo miła i przyjemna atmosfera, dobre podejście do kursantów, cała teoria... Piotr AUTOGRYF ZUKOWO (1) Wszystko na duuży plus: indywidualne podejście do kursanta, przyjemne jazdy,... Natalia POLECAM !!! (1) Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem, tylko dzięki temu że w Autogryf... Karolina Serdecznie dziękuję ; D (1) Jeśli chcesz się nauczyć jeżdzić poprawnie po polskich drogach to wybierz... Rosołek ; D Dziękuje za Naukę (1) Dziekuję !! Naprawdę polecam !! Piotr K "Bobi " Polecam! (1) Podczas jazd spotkałam się z bardzo pozytywnym podejściem. Instruktor poza... Kasia Polecam Najlepsza Szkoła Jazdy ;D (1) Bez żadnych wątpliwości jest to NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! Pomimo stresu i wielu... KRYSTIAN Honorata P. - opinia (1) Zdecydowanie polecam wybranie "Autogryfu". Do każdego kursanta zagwarantowane... Honorata P. POLECAM! (1) Polecam, polecam, polecam! Jazdy przebiegały w bardzo miłej, przyjemnej... Ola Serdecznie polecam ! (1) Kurs prawa jazdy w Autogryfie jest naprawdę skuteczny i opłacalny. Miło,... (No Właśnie) goraco polecam! (1) Skuteczność, uczciwość i szczerość- te słowa najtrafniej oceniają P. Mariana.... Fioletowa :) POLECAM!!! (1) Polecam tą szkołę na 200%. Zdałem za pierwszym razem teorię, a praktykę za... Michał K. POLECAM !!! (1) Bez żadnych wątpliwości jest to NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! Pomimo stresu i wielu... Gosia F. Auto Gryf=zdany egzamin (1) Do Pana Mariana trafiłam z polecenia innej osoby która zdała za 2 razem.P... ALKA Polecam w 100% (1) Mnóstwo cennych wskazówek, wzorowe podejście do kursanta, ogromna doza... Brygida