Witam gorąco!:)

Wielkie podziękowania dla pana Mariana za tak solidne i skuteczne przygotowanie mnie do egzaminu, ktory zdałam 15.12.2011r za pierwszym razem :) Po tak długiej przerwie, która musialam podjąć ze wzg na sytuację osobistą, a mianowicie 4 latach- udało się! :) Myślałam, że się poddam, ale jednak gdy ma się rodzinę, małe dziecko warto posiadać prawo jazdy. Gdy wróciłam na szkolenia do pana Mariana po tych 4 latach uważałam, że bd ciężko bo jednak zapomina się dużo rzeczy, ALE :) wystarczyło zaledwie ok.10 godz, abym wróciła do formy i podeszla do egzaminu. Mając takiego instruktora nie da się nie zdać egz. Pan Marian potrafi dotrzeć do człowieka, wie do kogo, jak podejśc.Spokojnie, żartobliwie, no ale też do niektórych" dosadnie", jednak ważne ze zawsze z wielka cierpliwościa:)

Jesli chodzi o godziny jazd lekcyjnych, pan Marian idzie na ugode, bo wiadomo ze kazdemu moze cos wypasc- wystarczy zadzwonic. Bardzo zachęcam tych, którzy jeszcze sie nie odważyli, aby nie zwlekali:) Warto spróbowac!

pozdrawiam