P O L E C A M ;)) (1) Zdecydowanie polecam naukę w AUTOGRYF ;)) Pan Marian potrafi nauczyć jeździć... Aleksandra Skrzypkowska Wielkie TAK ;D (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy AutoGryf :) Tak jak wspominają to moi... Monika Deik Polecam (1) Bardzo polecam szkołę jazdy AUTOGRYF:) Zdałam za drugim razem:) Zajęcia są... Kasia D
mega mega POLECAM! (1) Oczywiście polecam nauke u p.Mariana. Zdałam za drugim razem. Profesjonalne... Paulina Grabowska Polecam ;) (1) Bardzo polecam szkołę Autogryf! zdałem za drugim razem dzięki Panu Marianowi... Rafał OSK Autogryf (1) Witam . Egzamin Państwowy zdałem za 1 podejściem . Chciałbym gorąco polecić... Mateusz Grabowski Polecam OSK Autogryf (1) Witam. Gorąco polecam ten ośrodek, jestem bardzo zadowolony że wybrałem... Łukasz Plichta AUTOGRYF-->to najlepszy wybór, POLECAM !! (1) Bardzo gorąco polecam .! ;)) Właśnie zdałam egzamin za pierwszym podejściem... Sonia Sarach Kasia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Autogryf! Zdałam za 4 podejściem do egzaminu. Dziękuję... Kasia cudownie, cynamon!!!:) (1) Dzień dobry wszystkim! Egzamin na prawko zdałem za trzecim razem, co jak na... Marian Wierzba POLECAM WSZYSTKIM OŚRODEK OSK "AUTOGRYF" !!! (1) Zdałem prawo jazdy za trzecim razem. Egzamin miałem na 6:10. Gorąco polecam... Marcin POLECAM :) (1) Polecam wszystkim szkołę AUTOGRYF :) Teoria została przeprowadzona przez... Dominika K. Gorąco polecam ;) (1) Jestem absolwentem OSK Autogryf i chciałbym gorąco polecić właśnie tą... Dawid Krause Iwona B. - opinia (1) Jeśli jeszcze zastanawiacie się jaką szkołę nauki jazdy wybrać to chętnie... Iwona B. ;) (1) Razem z przyjaciółką udałyśmy się na kurs do pana Mariana. Teoria została... Paulina S. :):) (1) Zdałam prawo jazdy za trzecim razem. Egzamin miałam na 6.10. a walentynki to... Basia Burka POLECAM WSZYSTKIM OŚRODEK OSK "AUTO GRYF" (1) Zdałem dzisiaj prawo jazdy za pierwszym razem, zawdzięczam to panu Marianowi... Mariusz Czaja :) (1) Ja zdałem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony że wybrałem akurat tę... Mikołaj H. :) (1) Wchodząc na tą stronę jakiś czas temu zastanawiałem się jeszcze jaką szkołę... Maciej Richert Polecam i gorąco pozdrawiam!!!:) (1) Prawo jazdy mam od 2 lat ,a kiedy tak mijam czasami kursantów autogryfu ,to... Ilona:)