OSK Autogryf
Witam . Egzamin Państwowy zdałem za 1 podejściem . Chciałbym gorąco polecić szkolę Autogryf ponieważ Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego , ale także do życia na drodze . Chciałbym zaznaczyć ze szkoła P. Mariana Nie jeździ Tylko po trasach egzaminacyjnych ale jeździ w wiele innych ciekawych miejsc ucząc życia na drodze . Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone Perfekcyjnie . P. Marian bardzo Ciekawie przeprowadzał lekcje bo przekazywał nam teorie popierając To różnymi filmami , animacjami , i to co sam przeżył na drodze, co bardzo pomogło przyswoić tą wiedzę. Na lekcjach była normalna luźna atmosfera , trochę żartów , i zrobiliśmy wszystko co potrzeba ! Gdy jeździliśmy L-ką to można było o wszystko zapytać P. Marian wszystko wytłumaczył znakomicie , można było sobie pożartować i porozmawiać na wiele innych tematów . P.Marian jest bardzo czujnym instruktorem zawsze jak sie zagapiłem albo coś mnie zatrzymał ; ) . Mogę powiedzieć . Jest on bardzo wymagającym instruktorem ale to przenosi sie na wyniki . Po nauce w Szkole P.Mariana wiem ze jestem przygotowany do Życia na drodze ! gorąco polecam !