Pełen pozytyw !!! (1) Polecam wszystkim Autogryf! Co prawda nie zdałem za pierwszym razem, ale... Tobiasz Polecam ! (1) Witam. Zdałam za pierwszym razem. Cieszę się że wybrałam AUTOGRYF , ponieważ... Ania PoLeCaM ;) (1) ... może nie zdałam za pierwszy razem ;) ale i tak ciesze się że właśnie... Natalia :)
POLECAM !! (1) Zdałam za pierwszym razem ;) Bardzo polecam szkołę Autogryf. Wysoki poziom... Monika P. Autogryf? TAAAK !!! ;) (1) Dzięki Panu Marianowi i jakże cennym jego uwagom egzamin zdałam za pierwszym... Marzena Polecam :) AUTOGRYF (1) OSK Autogryf polecili mi znajomi i był to strzał w 10! Teoria przebiegała... Natalia F. Ania globus histerykus ;-) - opinia (1) Jeszcze nie wierzę że dziś zdałam i to za pierwszym razem.. Nauka u Pana... Ania globus histerykus ;-) Naprawdę warto ;D (2) Dzięki Panu Marianowi zdałam za pierwszym razem, mimo że się na to nie... Sylwia Światoszek Polecem !!! (1) Jestem absolwentką szkoły Autogryf i serdecznie polecam. Cały kurs zrobiłam... Ilona Bardzo dobry instruktor nauki jazdy (1) Na początku , zapisałem sie do innej szkoły nauki jazdy.Niestety nie... Michał Polecam :) (1) Polecam gorąco OSK Autogryf ! Już od pierwszego spotkania wiedziałam że... Ilona Bigus Polecam (1) Gorąco polecam ośrodek Autogryf. Jest to najlepszy ośrodek w okolicy, a nauka... Agnieszka Polecam :) (1) Polecam Autogryf osobom, które chcą szybko zdać prawko ;) Pani Ola jest... Martyna Plichta Polecam ! (1) Jestem absolwentką OSK Autogryf i chciałabym polecić wszystkim... Martyna Ż. Szybki Kurs na Prawo Jazdy!! :D (1) Caly kurs teoretyczny dzięki Panu Marianowi odbywal sie naprwde super, nie... Monika Krefft (Myszka) Świetne zajęcia praktyczne (1) Pan Marian jest merytorycznie najlepszym instruktorem jazdy, z jakim miałam... Asia Prawo jazdy- tylko z Panem Marianem (1) Wykłady i cały kurs naprawdę było bardzo w porządku. Nigdy nie było żadnej... Karol ;) Prawko (1) Mówią że prawo jazdy to najgłupszy egzamin jaki można tylko sobie wyobrazić.... Sebastian R. ; )) (1) Przygoda z Prawem Jazdy dla każdego jest wielkim przeżyciem, każdy chce się... Adrian Ośrodek godny polecenia (2) Jeśli zależy ci na pozytywnym zdaniu egzaminu - a tym bardziej z wiedzą... Przemas