Autoklaw

zakładam z koleżanką swój gabinet kosmetyczno-fryzjerski. Może ktoś się orientuje gdzie tanio mogę kupić w miarę dobry Autoklaw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zajrzyj sobie na finefactory.pl jest to sklep typowo dla zakładów kosmetycznych i nawet z tego co się orientuję to Autoklawy były tam na promocji więc być może kupić taniej. Taki sprzęt to podstawa w nowo otwartym gabinecie kosmetycznym więc warto w tym przypadku nie żałować pieniędzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mała wskazówka: żeby gadać do siebie nie trzeba korzystać z Forum.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam poszukać jeszcze na tej stronie:
https://www.medipment.pl/

Jest to serwis, który umożliwia porównanie sobie oferty wielu firm oraz dystrybutorów sprzętu oraz akcesoriów medycznych. Na stronie mozna przejrzeć sobie sprzęt zarówno nowy i uzywany i tym samym wybór będzie łatwiejszy. Polecam zwrócić uwagę na możliwość suszenia wsadow w opakowaniach. W autoklawach z suszeniem próżniowym (klasa S i B) proces ten przebiega bardzo sprawnie i bezproblemowo. Po zakończonym procesie sterylizacji wyciągamy z autoklawu doskonale wysuszone pakiety, gotowe do natychmiastowego użycia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...