AUTO-MAJSTER

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Kielecka 17A

Nie zadowolona - opinia (1) Nie polecam. Kiedy warsztat zaczynał było ok teraz to brak słów..... Nie zadowolona Donmator - opinia (1) Oddałem auto na wymianę klocków i tracz. Odebrałem z uszkodzona podporą wału... Donmator Były klient - opinia (1) Bez konsultacji z klientem montują cześci w cenie takiej że z butów wyrywa.... Były klient
Naprawa Mistubishi Space Star (2) Omijajcie warsztat szerokim łukiem. Pracujący tam nie znają się na niczym.... nitool polecam (1) bardzo dobry warsztat jarek przeprosiny (1) W dn. 15.01.2014 umiesciłem nieuczciwą opinię na temat zakładu. Jest mi... blachon polecam (2) potrafi zdiagnozować.. problem i go usunać.... :-) tani solidny uczciwy..... Wiesław najlepszy! (1) Najlepszy, najbardziej profesjonalny warsztat. Szefostwo bardzo mile.... jk moja ocena (1) Ludzka hipokryzja i obłuda jest zadziwiająca. Pan Paweł przez wiele lat... Joanna Bardzo wiarygodny warsztat (2) Witam, miałam okazję skorzystać z pomocy serwisu AUTO MAJSTER i... włascicielka Mazdy Cena niestety wzrosła... (1) Żeby zamontować drobną część musiałam się umówić, ale i tak po przyjeździe... mila Warsztat godny polecenia (1) Kilka dni temu sytuacja zmusila mnie do skorzystania z uslug warsztatu... MAGDA Profesjonalizm (1) Witam, Przez przypadek trafiłam do Auto Majster - Pana Pawła, zepsuł mi się... Kasia Pełna satysfakcja (1) Kilkakrotnie korzystałam z ich usług i zawsze dobrze zrobili,nie długo... aliz POLECAM w 100% (1) Wszystko ok, robię tam moje auta już dość długo i polecam znajomym. Są bardzo... Tomek z młyna Polecam! (1) Korzystałam z usług wielu warsztatów i nareszcie trafiłam na kompetentnych... Nissan Jechac Czy Nie Jechac ... ?! (2) z Tego co widze jest wiecej opini pozytywnych niz negatywnych z czego ciężko... TAK czy NIE ?! polecam (1) Godny polecenia,przystępne ceny,dobra jakość usług togo OK! (1) Kiedyś, gdy będę już za stary by jeździć samochodem , zasiądę przy kominku ,... Ja Warsztat w 100% godny polecenia! (1) Do tego warsztatu trafiłem ok. rok temu z polecenia znajomego. Od tego czasu... Maciej M.