AUTO-MAJSTER

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Kielecka 17A

profesjonalizm najważniejszy (1) Mam samochód z automatyczną skrzynią biegów i nie każdy warsztat samochodowy... Automat szczesliwa posiadaczka meganki (2) Kilkakrotnie już korzystałam z usług Auto-Majster i za każdym razem wyjeżdżam... Roma od Megane Robert Guliński - opinia (1) Serwisuję u nich swoje samochody od kilku lat i jak dotąd nie zdarzyła im się... Robert Guliński
Polecam ten warsztat. (1) Serwisuję u nich swoje samochody od kilku lat i jak dotąd nie zdarzyła im się... Robert Guliński ok (1) Jest ok uczciwie zrobione auto za uczciwe pieniądze. Po odebraniu samochodu... A POLECAM (2) Pełna fachowość i uczciwość, w wykonaniu naprawy, widać że mechanicy znają... Michał Naprawa skrzyni biegów (3) Nie ma w chwili obecnej innego warsztatu w trójmieście gdzie można bez obaw... ZF Pełen profesjonalizm! (2) Mialem problem z autem po naprawach w innym zakladzie,nikt nie chcial sie... Michał Polecam! (2) Witam, chciałabym polecić ten warsztat. Po pierwsze pan Paweł zna się na... Ania bardzo dobry warsztat (2) Dzis skorzystałem z usług warsztatu Auto-Majster,zaskoczyła mnie miła obsługa... Krzysiek od A4 Polecam! (2) Zarówno Pan Paweł jak i jego pracownicy znają się na rzeczy. Są fachowcami,... Madzia dramat (2) najgorszy warsztat jaki w ZYCIU spotkalam... mieli wymienic poduszke pod... Aleksandra Chojnacka BEZNADZIEJA (1) OMIJAM SZEROKIM KOŁEM MARTA przykra naprawa (2) JAK PRZYJECHAŁEM BYLO MIŁO. ALE POŹNIEJ BYŁO JUŻ TYLKO GORZEJ. WYMIENIAJĄ I... huzar Warsztat godny polecenia !! (1) Bardzo polecam ten zakład, profesjonalna i szybka obsługa, nie drogie usługi,... Wojtek Piasecki naprawiam tam auto (1) Serwisuję trzy samochody u P. Pawła, bmw mercedesa i fiata. Pomagali mi przed... Mojzesz szybko i profesjonalnie wykonana usluga :) (1) fachowe podejscie do tematu bez kretactwa, ogromna wiedza jak i profesjonalny... Sebastian ok (1) Niepozorny, mały warsztat samochodowy. Początkowo przyciąnęła mnie niska cena... Remi :/ (2) moje autko zostało ''naprawione'' po naprawie zaczęła nawalać inna rzecz ale... Monika