Automax

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Kołobrzeska 30

Jarek - ocena (1) Bardzo dobry warsztat. Dobry kontakt z szefem. Zawsze uprzedzają wcześniej o... Jarek V-da - ocena (1) Dobry serwis, wszystko poprawnie, z biegu też pomogą V-da Marcin - ocena (1) W Automax naprawiam samochody juz od 14-15 lat. Przez ten okres nie mialem... Marcin
Jan - opinia (1) Terminowo, fachowo, cenowo dostępnie. Właściciel na bieżaco konsultuje zakres... Jan Mac - opinia (1) Najlepszy warsztat jak dla mnie w Gdańsku. Przez lata naprawiałem u nich auta... Mac najlepszy warsztat samochodowy! (1) Panowie przemili, pomocni, uczciwi i co najważniejsze znają się na rzeczy jak... Paulina Wymiana oleju... (1) byłem, wymieniłem, jestem zadowolony i polecam innym. Tomasz SUPER (1) Szukacie warsztatu, szukacie odpowiedzi na każde pytanie o waszym... Grzegorz Super serwis :) (1) Jestem bardzo zadowolona - szybkie rozpoznanie usterki oraz sprawdzenie... Anna Czarnowska Jakość tak sobie (1) Między innymi wymieniałem opony. Niestety nie zostały wyważone. Zorientowałem... g77 brawo... (1) ...za wszystko. Coprawda dopiero dwa razy moje auto było 'leczone" w... Lanoseratti Jestem bardzo zadowolona (1) Szczerze polecam mechanika. Solidny fachowiec.Auta naprawione w trybie... Marta Nie wiem skąd te negatywne opinie (2) Ja zostałęm obsłuzony mega profesjonalnie, sprawnie i na dodatek za małe... Mirek automat (2) witam oddałem samochód (automat) w celu wymontowania rozrusznika. Pan z... klub21 SUPER (1) Przyjechałem z samochodem na przegląd w celu z zakupu z autokomisu. Usługa... Arkadiusz Polecam (1) byłam dziś, wszystko szybko zrobione, ceny bardzo przystępnę (w porownaniu do... mm EXPRESOWO (1) Auto rano odmówiło posłuszenstwa! Problem w tym że zepsuło sie w parkingu... IGA Super Warsztat ! (1) Mili panowie naprawili mi samochód jeździłam z nim po wielu warsztatach,... Kasia PROFESIONALNIE (1) MAIALEM PROBLEM Z KLIMATYZACJA W MOIM GOLFIE.POJECHAŁEM DO AUTOMAXA A PANOWIE... KIZIU Niby dobrze i niedrogo, ale .. (1) Obsługa klienta - mogło by być lepiej, ale przynajmniej dzwonią w razie... Alex