narażenie na większe straty przy strojeniu anteny CB (1) Pojechałem do Autorad zestroić antenę CB. Podczas strojenia Pan zapytał mnie... Krzysztof G. Z daleka (1) Panowie nie mają pojecia o car audio, zrobili mi zlepek tego co zalegało im... Przemo Mały wybór radia reszta w jak najlepszym porządku (1) Obsługa i montaż na poziomie,ceny radia ciut wyższe niż w sklepach ogólnie ok Wiktor
Polecam! (1) Nie straszni im nawet bardzo wybredni i niecierpliwi klienci, zawsze... Rachel Świetna obsługa! (1) Profesjonalizm w 100%. Usługa wykonana w szybki i fachowy sposób. Przystępne... Emilia Wszystko ok (1) Podjechałem z ulicy i zapytałem o możliwośc podłączenia monitora z dvd w... la.n. fancuskie auto - zapomnij (1) Jeśli chcesz wydać 1000zł i jesteś posiadaczem auta na F albo francuskiego to... Wojtek sprawnie, szybko i tanio! (1) Wymienałam w Autoradzie radio i chcaiłam pochwalić panów z serwisu. Zrobili... Wiola Profesjonalizm w każdym calu !!! (2) Wymieniałem u nich sprzęt grający w moim aucie. Zaproponowali racjonalny... Daromir Rewelacja :) (2) Montowalem w dniu dzisiejszym alarm w oddziale na Zaspie na ul. Hynka. W... Jacek Hamer Montaż radia (2) !!!Jak najbardziej polecam ten zakład!!! Super podejście do klienta, miła... Paweł Soboń Jak najbardziej godne polecenia!!! (2) Panowie z "Autorad" są mistrzami w swojej dziedzinie. "Mistrzostwo Świata" w... Andrzej Kawęcki Montaż audio (2) Witam! Chciałbym gorąco polecić całą ekipę firmy Autorad w szczególności Pana... Kamil Radio Sony (1) Zakupiłem radio marki Sony. Cena super . To nie mój pierwszy zakup w tej... Wojtek Instalacja naprawiona! Polecam (1) Autorad naprawił część spalonej instalacji za darmo!!! Wymienione zostały... Maciek Autorad: Pożar instalacji po montażu radia (1) Dziś rano zainstalowane zostało radio w Autoradzie. Kilka godzin potem... Maciek