Polecam (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Instalacja audio bezproblemowa.... CittO Fachowiec / pasjonat (1) Naprawde czlowiek godny polecenia. Nie poddaje sie kiedy trzeba rozwiazac... Tez fachowiec OK (1) Profesjonalnie, atrakcyjnie cenowo. POLECAM ! Mariusz_mazda323F
PROFESJONALIZM - POLECAM (1) Zakładałem u pana Marka zabezpieczenia w samochodzie i wszystko jest OK ,... Paweł Profesjonalizm w każdym calu (1) Pan Marek to po prostu profesjonalista. Przez telefon dowiedziałem się... Kuba dobrze za rozsądne pieniądze (1) Montaż sinus lineów w przednich drzwiach octavki I. Dużo serca, zrozumienie... Georgilla Autoalarm - instalacja (1) Fachowa usługa, fachowe doradztwo. Ciężko znaleźć w dzisiejszych czasach... Jacek YARIS (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Profesjonalne podejście do... YARIS :| (1) plus za duże chęci i znajomość tematu właściciela firmy. Minus za słabe... zyzi :)Pan Marek:) (1) "Profesjonalizm nie wynika tylko z kompetencji. Prawdziwy profesjonalista... Agata:) montaż radia (1) Profesjonalny montaż radia,miła obsługa,szybko i tanio.Firma godna polecenia. Leszek Montaż autoalarmu (1) Z czystym sumieniem moge polecić. Zanim podjąłem decyzje telefonicznie... m6 Profesjonalizm + niska cena = zadowolenie klienta (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu ! Zna się na tym co robi w pełni... Paweł Fachowiec nastawiony w pierszej kolejności na efekt i zadowolenie klienta. (1) Polecam korzystanie z usług tej firmy. Wykonawca zna się się na rzeczy,... Jordan Wielki pozytyw !!!! (1) Montowałam CB Radio .Obsługa super miła,fachowa i profesjonalna.Zdecydowanie... Zuzia supert (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Koleś wie, co jest na rzeczy. Wysoka... anulka SUPER FIRMA (1) KOLEŚ WIE CO ROBI, WIDAć NA PIERWSZY RZUT OKA żE ZNA SIE NA FACHU I NIE JEDNO... ZADOWOLONY Klient Super usługa !!!!!!!!! (1) Najwyższy poziom kompetencji i profesjonalizmu.Ow człowiek wie co robi i... Olek Marek J. - opinia (1) Profesjonalna obsluga klienta Bardzo dobry dojazd do warsztatu Serdecznie... Marek J. Justyna - opinia (1) Polecam uslugi w tym miejscu Mila i profesjonalna obsluga klienta Pozdrawiam Justyna