Autyzm-terapia w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Działki Leśne Rodzina i dziecko
Jestem mamą kilkulatka z autyzmem. Polecam placówkę TiW w Gdyni na ulicy Warszawskiej. Prywatnie, lecz tanio, możliwość spotykania się dwa razy w tygodniu, fachowe rady i program. Wspaniała Pani Terapeutka. Drodzy rodzice nie gódźcie się z tym, że wasze dziecko musi mieć dużo zachowań niepożądanych, a autyzmem może w miarę normalnie funkcjonować, dużo lepiej funkcjonować. Polecam Terapia i Wspomaganie w Gdyni. Mama.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Autyzm-terapia w Gdyni

Witam witam :)

jestem wtrakcie otwierania firmy gdzie chce zainwestowac w dwie komory hiperbaryczne i wiem ze w polsce jest powazny prolem w leczeniu autyzmu dlatego chce sie skupic na pomocy dzieci które są chore na autyzm po 40 zabiegach dziecko zaczyna mówic

i czeny beda od 50 zł do 150 zł za zabieg jest to bez bolesne i sie tylko wfycha tlen pod cisnieniem

w Łodzi jest cos podobnega a ja chce to zrobic w gdyni

zainteresowanych prosze pisac na maila kristof40@wp.pl

lub na maila na FACE BOOK

krzysiek.owsinski@facebook.com

pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (37 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...