Avangarda-Styl

Fryzjerzy

Gdańsk, Związku Jaszczurczego 1

Polecam (1) Polecam P. Iwonkę. Pełen profesjonalizm niskie ceny oraz przemiła atmosfera:)... Dominika serdecznie polecam (1) serdecznie polecam, Pani Iwonka jest niesamowita! przyjemna atmosfera, pełen... ma Rewelacja (1) Nie ma w trójmieście lepszego salonu, chodzę tam od 14 lat i nigdy się nie... xizt
rewelka (1) chodze tam od ponad 20 lat, czasami zdarzalo mi sie pojsc gdzies indziej,... Krzysiek polecam, dokładnie, kreatywnie i niedrogo (1) Do Pani Iwonki wcześniej chodził tylko mąż i za każdym razem był bardzo... Monika katastrofa (3) Zero profesjonalizmu, fatalna obsługa, amatorstwo i brud. liza polecam (1) Pani Iwona tylko i wyłącznie :) klientka marcin - opinia (1) z tego salonu korzysta moj brat i korzystam ja i szczerze mowiac bardzo sobie... marcin paznokcie (1) Koleżanka poleciła mi nową panią od paznokci i faktycznie, zrobiła mi... Renata przystępne ceny i wysoka jakość usług (1) Przez przypadek tam trafiłam ale przyznaję ,że byłam bardzo zadowolona z... Dorota Dobry mały salon :) (1) Pojechałam tam przed sylwestrem wcześniej, dzwonilam do wielu salonów i... beata trojmiasto.pl (1) Swieetnie dodalam opinie i nie zaktualizowała sie od tygodnia -_- pff :) (1) stale, niskie ceny i mila, profesjonalna obsluga. polecam wszystkim z Moreny... Logan salon damski - zdaje rezultat (1) Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania... Anka mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday eli - opinia (1) Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,... eli