Avangarda

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdynia, Chylońska 230/6

Ja - opinia (1) Przemiła obsługa i pełen profesjonalizm. Polecam! Ja Rewelacja!! (1) Pierwszy raz byłam i na pewno nie ostatni! Bardzo mila atmosfera, a przede... Patsi Super! (1) Do pani Kasi chodzę od kilku lat. Jestem bardzo zadowlona. Uważam że ceny są... justic
odradzam (2) Avangarda? ciekawe skąd wzięła się ta nazwa bo napewno nie z fantazji... nigdy więcej super ! polecam ! (1) Bardzo miłe panie, już przez telefon pierwsze porady. Z polecenia koleżanki... Beata REWELACJA (1) Jestem stałą klientką tego salonu i mogę śmiało polecić każdemu fryzjerkę... Martynka:) Danuta - opinia (1) Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam salon fryzjerski Awangarda. Jestem bardzo... Danuta moj ulubiony salon (1) polecam goraco i z czystym sumieniem .kiedys pani fryzjerka Ewelina byla... Iza POLECAM (1) Szczególnie polecam fryzjerkę p.Ewelinę naprawdę to są złote ręce angela pełne zadowolenie (1) Polecam Salon jest ok ale Pani Kasia to rewelacja. Przerobiłem wielu... Wojtek Najlepszy salon (1) Super gorąco polecam! Do pani Kasi trafiłam drogą łańcuszkową, jedna znajoma... zadowolona klientka Rewelacja! (1) Szczerze polecam p.Kasię!jest rewelacyjną profesjonalistką w tym co... Nati polecam (1) serdecznie polecam salon AVANGARDA pod względem zarówno usług kosmetycznych... stała Profesjonalnie i w fantastycznym klimacie (1) Szczerze polecam - fantastyczna obsługa, zawsze miło i z uśmiechem. Ola Fenomenalna obsługa (1) Fantastycznie, miło, szybko i zawsze jak nalepiej dla klienta. Ola Polecam (1) Usługi godne polecenia!Pracownicy z podejściem profesjonalnym dzięki czemu... marta Profesjonalizm (1) Wszystkie panie fryzjerki i kosmetyczki znają się na tym co robią.Osobiście... Ewa J Pani Mirelka:) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, bądź tym, którzy nie mają swojego stałego... Ania SUUUUUUUPER (1) Witam, jestem stałą klientką tego salonu. Korzystam nietylko z usług Pani... Aneta Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał