ślicznie dziękuję - suknia ślubna uratowana :) (2) Powiem krótko - jestem zachwycona kontaktem z Panią Danielą. Na tydzień przed... Anna Zdecydowanie odradzam (1) Przestrzegam Panie przed korzystaniem z usług tej osoby. Nie uszyła mi tego,... Joanna Nakonieczna Duże rozczarowanie. (1) Na uszycie sukni ślubnej Pani krawcowa miała 2 miesiące. Mówiła, że zdąży, że... tar
Tragedia (1) nie polecam, niechlujnie, ceny z kosmosu.... materiał slabej jakosci a... Jadwiga suknia na uroczystosc rodzinna (2) Absolutnie nie polecam. Przymiarki mialam jedynie 2 na uszycie sukienki od... Kasia średnio polecam (1) Jako projektantka/krawcowa Pani Daniela jest kreatywna i potrafi doradzić co... Zawiedziona Suknia Ślubna (1) Chcialabym Pani serdecznie podziekowac za to ze tydzien przed slubem kiedy... Paula Zadowolona Panna Mloda (1) W marcu rozpoczęłam szukanie sukni ślubnej.niestety zakończyło się to... Zadowolona Panna Mloda Mistrzostwo. (1) Pani Daniela to mistrz swojej dziedziny - jej twórcze pomysły, kreatywność... Karolina P. Polecam w 100% (1) W kwietniu szukałam sukienki dla siebie (na Komunię dziecka). Znajoma... Ania POLECAM !! :) (1) Gorąco polecam współpracę z Avanti . Kreatywność oraz pomysłowość nie zna... Joanna MA-SA-KRA (1) Nie dotrzymuje terminów, nie jest sumienna, co chwilę wymyśla jakieś głupoty... Angie Brak profesjonalizmu (1) Nie polecam, ślub był 3 lata temu ale do dzis pamietam stres. Suknie... karola Rozczarowanie (1) Niestety nie mogę polecić. Współpraca zapowiadała się bardzo obiecująco,... rozczarowana Panna Młoda Nie polecam (1) Zamówiłam buty ok 2 miesiące przed ślubem, miały być nieco zmodyfikowane,... agamu zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym sklepie. Pani potrafiła doradzić,... Basia Jestem zadowolona (1) Do studia mody Avanti, jako ktoregos z kolei, przyszlam poszukujac sukienki... Angelika J Polecam!! Pełen profesjonaliozm (1) We wrześniu tego roku korzystałam z usług Studia Avanti. Potrzebowałam... Anna Agnieszka - opinia (2) Ślub dopiero za rok, ale już szukam sukni. Odwiedziłam kilka salonów i... Agnieszka