bardzo polecam ! (1) Korzystaliśmy z biura AVIS i jesteśmy zachwyceni obsługą i rzetelnym... Agnieszka Najlepsze biuro nieruchomości (1) Wszystko na najwyższym poziomie, miło, sympatycznie, bardzo bogata oferta... Konrad Polecamy z czystym sercrm (2) Kontakt do Kancelarii dostaliśmy z polecenia. Skorzystaliśmy z sprzedaży... Agnieszak Mariusz
Polecam (1) Zakupione mieszkanie pod inwestycję, później nadzór nad wynajmem przez to... jarek Polecam (1) Kupiłam mieszkanie z tą Kancelarią Nieruchomości. Bardzo dobra współpraca.... dorka Pozytywnie. (1) Miła i fachowa obsługa.Zlecenie wykonane solidnie i szybko.Firma godna... anonimowy I ja korzystałam z usług tej firmy (1) Miałam tę przyjemność przeprowadzać się z tą firmą jestem bardzo zadowolona... Aldona K Miałam przyjemność (1) I ja miałam przyjemność korzystać z usług tej firmy , jestem zadowolona,... Beata F. POLECAM (1) Korzystałam z usług kancelarii AVIS , jestem bardzo zadowolona , zgrany... DARIA Polecam (1) Polecam tą agencje. Mnie obsługiwała P Urszula, bardzo miła i konkretna... xx