Łukasz Sosnowski - ocena (1) Potrzebowaliśmy na cito logo fundacji avocado dowiozło je jeszcze szybciej... Łukasz Sosnowski Oskar - ocena (1) Terminowość, doświadczenie i efektowne działania to cechy, które najlepiej... Oskar Jan - ocena (1) Współpracujemy z avocado od wielu lat i z pełnym przekonaniem mogę... Jan
Agnieszka - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z avocado. to zespół prawdziwych... Agnieszka Kasia - ocena (1) Świetny zespół graficzny. Polecam agencję zwłaszcza do projektów materiałów... Kasia Weronika - ocena (1) Polecam najmocniej. Weronika Oliwier - ocena (1) Polecam agencje avocado, bardzo profesjonalna agencja z dużym doświadczeniem. Oliwier Makurat Invest - ocena (1) Bardzo polecamy do usług z zakresu marketingu dla deweloperów! Makurat Invest Monika B. - ocena (1) Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność. Są świetnie zorganizowani... Monika B. Paweł - ocena (1) Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność! Zespół młodych,... Paweł develop red sp. z o.o. - opinia (1) Współpraca z avocado to czysta przyjemność. Od początku do końca ma się... develop red sp. z o.o. Marta Bazaczek - opinia (1) Byłam na praktykach, poznałam wiele miłych osób, według mnie bardzo... Marta Bazaczek Tymek B) - opinia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie. Co można więcej dodać, jak chcecie się... Tymek B) Wojtek - opinia (1) Potężne doświadczenie przekłada się na merytoryczną i efektywną współpracę.... Wojtek Anna W - opinia (1) Profesjonalne podejście, świetny kontakt Anna W Alina Żyźniewska - opinia (1) Profesjonalnie i w punkt! Po dokładnym rozpoznaniu moich potrzeb reklamowych... Alina Żyźniewska Daria - opinia (1) Skuteczne reklamy, kompleksowa obsługa :) Daria Daria - opinia (1) Ładne i funkcjonalne strony powstają w avocado :) Polecam Daria Damian - opinia (1) Współpracuję z Avocado już od wielu lat i szczerze polecam! Damian Izabela Bodal - opinia (1) Profesjonalizm, nowoczesność, kompleksowa oferta, wiedza, doświadczenie oraz... Izabela Bodal