Tomasz - ocena (1) Strona internetowa która była projektowana przez Avocado przerosła moje... Tomasz Irena - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Avocado! Irena Paweł - ocena (1) Trafiłem do Avocado z problemem dotyczącym strony internetowej który... Paweł
Wiktor - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z naszej wspólnej współpracy. Zespół Avocado zrobił... Wiktor Agnieszka - ocena (1) Strona nad którą pracowała agencja Avocado wyszła idealnie. Otrzymaliśmy... Agnieszka Karol - ocena (1) Współpracuje już z Avocado kilka dobrych miesięcy, które przyniosły założone... Karol Katarzyna - ocena (1) Super, super, super, jeżeli szukasz agencji z którą planujesz projektować... Katarzyna Artur - ocena (1) Projektowanie stron w Avocado to czysta przyjemność, efekt przewyższył... Artur Marika - ocena (1) Naprawdę cudowna współpraca! Wszystko konkretnie oraz na czas co się ceni.... Marika Mirosław - ocena (1) Świetni ludzie, świetny kontakt i konkretny efekt. Widać, że znają się na... Mirosław Joanna - ocena (1) Konkretnie działamy w zakresie strony internetowej, dlatego napiszę też... Joanna Joanna - ocena (1) Uważam, że agencja Avocado jest najlepszym wyborem w Trójmieście. Z czystym... Joanna Ola - ocena (1) Serdecznie polecam! Praca z Avocado to czysta przyjemność. Ola Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Avocado, konkretne wsparcie, ogromna wiedza,... Klaudia Artur - ocena (1) Serdecznie polecam! Zespół Avocado zna się na rzeczy, a dodatkowo to bardzo... Artur Marzena - ocena (1) Jeżeli szukasz agencji która stawia na kompetentnych ludzi, konkretne... Marzena Aneta Bednarczyk - ocena (1) Serdecznie polecam, jestem miło zaskoczona. Współpraca dotyczyła strony... Aneta Bednarczyk Piotr Tomczyk - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić agencje Avocado. Wspólnie działamy nad... Piotr Tomczyk Jacek Malinowski - ocena (1) Krótko i na temat :) Współpraca z której jestem bardzo zadowolony, mogę... Jacek Malinowski Marek K - ocena (1) Zleciłem firmie Avocado zaprojektowanie strony internetowej. Skuteczny plan... Marek K