Avocado

Bistro Jedzenie na wynos

Gdańsk, Wajdeloty 25/1

Pyszna alternatywa (1) Uważam że jedzenie bardzo smaczne,majonez własna produkcja polecam, wspaniała... Katarzyna Wielki zawód (1) Po przeczytaniu opinii innych użytkowników byłem przekonany, że znalazłem... Michał Smaczne wegaństwo (1) Zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do smaku i jakosci z jakim mialam w... Kakarzyna
Najlepsze miejsce w trójmieście (1) Przepyszne jedzenie, mimo ciasnego wnętrza, miły klimat. Czasopisma... xiuxiu Knajpa dla każdego (1) Jedna z najlepszych w trójmieście restauracji. Super smaczne jedzenie, bardzo... Katarzyna Pyszota (1) Pyszności na talerzu i przyjemna atmosfera. siaba Rewelacja (1) Avocado to moje dzisiejsze odkrycie, które mogę okrzyknąć odkryciem co... Magdalena Świetne miejsce dla każdego (1) Bardzo polecam, ale nic nie muszę pisać. Avcocado broni się samo - swoimi... Marta Świetne miejsce! (1) Jeśli chodzi o vege lokale w Trójmieście, to zdecydowanie najlepszy!!! Może... Anka Świetny lokal! (1) Jednak straszna szkoda, że jest tam tak mało miejsca - to powoduje, że... Anna po prostu najlepsi! (1) Bardzo smacznie, zdrowo i etycznie, do tego z ogromną dawką dobrej energii,... Radka Polecam, bo mają najlepsze jedzenie na Pomorzu (1) Mega lokal! Wojtek Super, że jesteście :) (1) Smacznie, zdrowo, sympatycznie !!! Polecam :) Roma Rewelacja!! (1) Milaobsługa, zawsze uśmiechnięci pracownicy i te ciasta!!! O Mój Boże,... Krusia Polecam!!! (1) Szczersze polecam posiłki w Avocado. To zupełnie inna jakość niż Bio-Way czy... Magda Rewelacja! Najlepsze jedzenie w Trójmieście! (1) Jadam tam dosyć regularnie odkąd istnieją, czyli odrobinę ponad miesiąc.... Weronika rewelacja! (1) Bardzo się cieszę, że powstało tak wspaniałe miejsce, gdzie wege mogą szybko... meduza UWIEEEELBIAM! (1) Przepyszne jedzonko i Ludzie z pasją do tego, co robią. POLECAM! Aga Cudowne miejsce. (1) W końcu! Miejsce o pięknym charakterze, celu, świetnym jedzeniu i przemiłej... Alicja Najlepsze Vege miejsce w 3mieście!!! (1) Jak dla Nas rewelacja,choć porcje mogą wydawać się niewielkie...to u Nich... KasiaSławekNST