Avocado

Bistro Jedzenie na wynos

Gdańsk, Wajdeloty 25/1

Paola - ocena (1) Jak zawsze pycha. Krokiety to danie do którego warto wracać Paola Nk - opinia (1) Super! Wszystko było pyszne, wyraziste w smaku i ładnie podane. :) Nk Anna - opinia (1) Bardzo lubię to miejsce. Ma pozytywną energię. Mieszkam daleko, ale wpadam... Anna
bobkowska89 - opinia (1) Szczerze? Nie spodziewałam się, że jedzenie wegańskie może być tak dobre.... bobkowska89 Martyna - opinia (1) Przepyszne jedzenie, bywałam wielokrotnie. Wszystko świeże i smaczne plus... Martyna Nie wrócę już (1) Miałam już więcej do Avocado nie chodzić, ale akurat wczoraj było mi po... Weronika najlepsza (1) najlepsza wegańska kuchnia w 3mieście! Zawsze smacznie, zdrowo, duże porcje.... Kasia Dobre (1) jest spoko. Dobre jedzenie, sporo i syte. s Nie zachęca do "vege" (1) Nazwa "Avocado" sugeruje, że w lokalu można spodziewać się dań z tym... Klientka Jedzenie b. dobre, ale reszta - słabo (1) Zalety: + posiłek był smaczny; + ceny dość przystępne. Wady: - zbyt mała... Barbara Bardzo smacznie i różnorodnie! (1) Ciekawe, zmieniajace sie menu, masa fajnych napojow/naparow/herbat. Pyszne... resztka Bardzo małe bistro ale jedzenie smaczne (1) Jedzenie dość smaczne choć, jak już ktoś wcześniej zauważył, trochę... Anna Z. kilka uwag... (1) Na wstępie powiem, że jedzenie w większości przypadków bardzo smaczne. Jednak... klientka Polecam (1) Z ciekawości wybraliśmy się niedawno z mężem (sceptycznie nastawiony na wege... Asia najlepsze miejsce w Trójmieście (1) dopiero Avocado przekonało mnie, że rzeczy wege mogą być wybitnie pyszne. I... zu Nie weganka (1) Pomimo, że jem mięso to coraz częściej lubię spróbować czegoś... Ola Jestem naprawdę rozczarowana (3) Z wielką nadzieją odwiedziliśmy Avocado. Jestem konsumentem bezglutenowym i... Kasia Zawiedziona (2) Dziś odwiedziłam to miejsce po raz pierwszy zachęcona licznymi pozytywnymi... izka. Lu smaczności w ciasności (1) Opinia dla niewegan z punktu widzenia nieweganki:) Byliśmy kilka razy... Sylwia O. - opinia (1) Zdarzyło mi się ostatnio parę razy wpaść do Avocado z dzieckiem i miałam... O.