Awaria w apartamencie w nocy
Prowadzę wynajem apartamentu. Klient zadzwonił do mnie w okolicach godziny 23 z informacją że woda stoi w muszli jak i pod prysznicem. W toalecie posiadamy zamontowaną pompę z rozdrabniaczem co okazuje się dla niektórych hydraulików problemem gdyż z dwóch pogotowi hydraulicznych do jakich udało mi się dodzwonić, jeden pan powiedział że się tym nie zajmuje. Na szczęście, dla panów z Hydromontu nie był to problem a od razu przez telefon poinstruowali mnie bym odłączyła jak najszybciej urządzenie od prądu. Na początku gdy jeden z panów odebrał ode mnie telefon powiedział że naprawiają awarię w Sopocie i trochę to jeszcze im zajmie, więc powiedziałam że się z nimi skontaktuje później. Przez ten czas szukania innego pogotowia hydraulicznego NIKT INNY nie odbierał pomimo reklam że są dostępni 24/7. Załamana, po może godzinie, dostałam telefon od panów z Hydromontu że szybciej skończyli i mogą przyjechać. Gdy się zjawili około godziny 1 od razu poinformowali mnie że stawka w nocy jest dwa razy większa. Cena końcowa różniła się niewiele w porównaniu do szacowanej na początku. Panowie mimo trudności z okropnym umiejscowieniem pompy dali sobie świetnie rade. Pełen profesjonalizm. POLECAM!