Awet Plus

Weterynarze

Gdańsk, Cerery 1

Wszystko ok ale .. (1) Pan Paweł to fajny lekarz ale przyjmuje Pacjentów po 20/30 minut.... w... Monika Dziękuję bardzo (1) Pan Doktor Paweł uratował życie mojego psa, którego pokąsały osy. Myślałam... Katarzyna Niestety nie polecam (1) Niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego. Byłam u Pana doktora 2-3 razy z... P.
Wspaniały lekarz (1) Doktor Pawel, przemiły i kompetentny uratował życie mojej kotce . Jechałam z... Teresa Bardzo dobry weterynarz (1) Leczyłem psa już u kliku weterynarzy ale dopiero tutaj spotkałem się z... Łukasz DZIĘKUJĘ (1) Trafiłam tu z ogłoszenia w gazetce osowskiej, bo mój weterynarz miał... Anna polecam innym klientom i pupilom (1) Wiele razy korzystałam z usług Pana Doktora. Zawsze ma profesjonalne... Joanna można na nim polegać (1) Gorąco polecam. Lekarz ma wspaniałe podejście do pacjenta i jego właściciela... zadowolona klientka PROFESJONALIZM (1) Miło i sympatycznie jest prawie u każdego weterynarza. To co odróżnia... Romek Wspaniały lekarz (1) Byłam w gabinecie kilka razy z moim kotem, który uwielbia Pana Doktora. Mimo... Właścicielka Kizi