Szkoła Językowa AYA FLOW

Szkoły językowe

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 19/3

Anna - ocena (1) Odpowiada mi sposób prowadzenia zajęć! Anna Natalia Chm - ocena (1) Bardzo polecam szkołą Aya.Zajęcia odbywały się w przyjaznej,koleżeńskiej... Natalia Chm Justyna L. - ocena (1) Wspaniała szkoła z cudowną Panią Patrycją jako lektorką. Serdecznie polecam.... Justyna L.
Magda Sienkiewicz - ocena (1) Moja córka korzysta z zajęć szkoły już 3 rok. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Magda Sienkiewicz Anna B. - ocena (1) Syn chetnie chodzi na zajecia, male grupy, w ktorych sa znajomi ze szkoly,... Anna B. Magda Wołoszyk - opinia (1) Wspaniała atmosfera na zajęciach Magda Wołoszyk Aga, mama Zosi - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa w Trójmieście!!! Wspaniałe podejście lektora, mimo... Aga, mama Zosi Kasia - opinia (1) Świetna współpraca i zadowolenie dziecka ! Polecam serdecznie! Kasia Dorka - opinia (1) Serdecznie polecam ! Kontynuujemy zajęcia kolejny rok i zapewne będziemy... Dorka Monika - opinia (1) Aya Flow - to dobrze zainwestowane pieniądze i świetnie spędzony czas... Monika Wiesław Ziółkowski - opinia (1) Witam , zapisałem się do szkoły z prawie zerowym angielskim, dobrze dobrana... Wiesław Ziółkowski bardzo miły angielski! (1) Z nimi okazuje się, że angielski nie jest taki straszny. Nawet dla mojego... Ilona Warsztaty z Aya Flow (1) Przyprowadziłam swoje dziecko na styczniowe warsztaty do AYA FLOW Language... Amelia