Joanna - opinia (1) Szukalem dlugo warsztatu do mojej Hondy.i ciesze sie za wreszcie... Joanna Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalnie, rzetelnie i w przystępnych cenach, można... Magdalena JJ Łakis - opinia (1) Jak przyjechałem raz, tak wracam. Duży zakres usług, profesjonalna robota,... JJ Łakis
On - opinia (1) Ogólnie nie Polecam.(...) Cena za usługe miała być inna a co do czego w dniu... On Miło zaskoczony użytkownik Mazdy. (1) Znaleźć dziś dobry warsztat i kompetentnych mechaników to nie lada wyzwanie.... Bartłomiej Super obsługa pełen profesjonalizm (1) Do serwisu chłopaków trafiłam przez przypadek...i od tej pory wracam.... Magda Serwis (1) Od kilku lat moja hondzia jest u nich serwisowana. Systematycznie co 15tys km... wojtek Usługa kompleksowego czyszczenia auta (1) Skorzystałem z grupona na kompleksowe mycie i czyszczenie mojej Kia Sportage... Mariusz Polecam (1) Podczas drogi na urlop z mężem, po przejechaniu kilkuset kilometrów, 20km... Urlopowicze Naprawa (1) Bardzo dobra i szybka diagnostyka problemu i szybkie jego rozwiazanie... KupmiKubek M - opinia (1) Pranie tapicerki z kruponu, wszystko profesjonalnie i dobrze wykonane. Plamy... M Czyszczenie tapicerki - rewelacja! (1) W Azja Serwis w ramach kuponów z Grupera miałem pranie tapicerki - 2 przednie... Mac Najlepszy warsztat w Trójmieście - SAAB (1) Polecam korzystanie z usług tego warsztatu. Przystępne terminy,... Karol POZIĘKOWANIE ZA SPRAWNĄ NAPRAWĘ (1) PODJECHAŁEM SWOJĄ HONDĄ BEZ ZAPOWIEDZI Z USTERKĄ INSTALACJI... janusz Super! (1) Wszystko tak jak być powinno. Fachowa pomoc i porada, mila atmosfera. Panowie... Łukasz POLECAM! (1) W 100% polecam – bardzo miła i fachowa obsługa – widać lata... zbyszek Polecam w 100% (1) Panowie bardzo mi pomogli, miła, fachowa obsługa, przyjechałam bez umawiania... dori qwerty - opinia (1) Bardzo drogi warsztat. Panowie nie potrafili zdiagnozować błahej usterki.... qwerty