dr Królikowska (3) bardzo dobra Pani doktor super podejscie do pacjenta.Wizyta troszke za krotka... pacjentka Lekarz z powołania (1) Do dr Królikowskiej trafiłam po wykryciu cukrzycy ciążowej i już mogę... Magda Magda - opinia (1) Pani doktor jest bardzo sympatyczna. Poswieca pacjentowi duzo czasu i uwagi.... Magda
Polecam (2) Pani doktor prowadzi moją ciąże i jestem naprawdę zadowolona z jej usług.... Karolina Rewelacja (1) Zgadzam się w pełni z poprzedniczkami w ich opiniach. Pani Królikowska to... Jotka POLECAM (2) Dr prowadziła obie moje ciąże (obie zagrożone ) donosiłam szczęśliwie. Miła... Agnieszka POLECAM (1) Super lekarz i super człowiek!Prowadziła moją ciążę i dalej się u niej... Sylwia H. JŁ - opinia (1) Długo szukałam lekarza ginekologa, który pacjentkę będzie traktował jak... polecam (1) Bardzo gorąco polecam dr Kobierską. Od początku ciąży mnie prowadzi i jestem... Sylwia K. Profesjonalizm (1) Pani doktor prowadziła moją ciążę,zapewniła mi opiekę lekarską na najwyższym... Iwona Bardzo polecam (1) Dzięki Pani doktor jestem szczęśliwą mamą. Podczas każdej wizyty czułam że... mb polecam (1) Polecam panią doktor jako lekarza prowadzącego ciążę. Uważny lekarz, dokładne... ola polecam:) (1) bardzo miła i dokładna lekarka...robiłam u niej 2 razy usg i jestem bardzo... marta